Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
4 vidutinio dydžio burokėliai, nulupti ir supjaustyti 2 cm kubeliais
3 puodeliai kubeliais pjaustyto sviestinio moliūgo (1 mažas moliūgas)
3 šviežios česnako skiltelės, susmulkintos
jūros druskos ir maltų pipirų, pagal skonį
2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų čiobrelių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai balzaminio acto
2 šaukštai medaus arba gryno klevų sirupo
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Didelę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Ant kepimo skardos sudėkite kubeliais pjaustytus burokėlius, moliūgą ir česnaką.
3. Viską pabarstykite jūros druska, pipirais ir čiobreliais.
4. Apšlakstykite aliejumi, balzaminiu actu ir medumi.
5. Rankomis viską gerai išmaišykite, tada tolygiai paskirstykite ant skardos (vienu sluoksniu).
6. Skrudinkite 25–30 minučių arba kol suminkštės ir taps auksinės spalvos (įpusėjus kepimui daržoves apverskite).
7. Prieš patiekdami pabarstykite šviežių čiobrelių.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: cleanfoodcrush.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite