Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Riešutų batonėliai

    120

    Pernakt palaikius šaldytuve šie gardūs batonėliai tampa dar skanesni! Išbandykite!

    Ingredientai:

    1 puodelis migdolų miltų

    2 puodeliai nesaldinto susmulkinto kokoso

    3 šaukštai ghee (ghi) sviesto arba nerafinuoto ekologiško kokosų aliejaus, atšildyto

    1 puodelis medaus arba gryno klevų sirupo

    1 šaukštelis vanilės ekstrakto

    žiupsnelis jūros druskos

    1 skardinė nesaldinto kokosų pieno

    1/2 puodelio migdolų sviesto

    1 puodelis tamsaus šokolado gabalėlių / drožlių

    1 puodelis smulkintų pekano riešutų

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi.

    2. Dubenyje sumaišykite šiuos ingredientus (konsistencija turėtų priminti „šlapią smėlį“): 1 puodelis migdolų miltų, 1 puodelis nesaldinto susmulkinto kokoso, 3 šaukštai ghee (ghi) sviesto (arba kokosų aliejaus), 3 šaukštai medaus (arba gryno klevų sirupo), 1 šaukštelis vanilės ekstrakto, žiupsnelis jūros druskos.

    3. Masę perkelkite į paruoštą kepimo formą. Spausdami suformuokite tvirtą, tolygų batonėlių plutelės sluoksnį. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių arba kol taps šiek tiek auksinės spalvos.

    4. Tuo tarpu puode virš vidutinės ugnies išplakite kokosų pieną (1 skardinė), medų (pusė puodelio) ir migdolų sviestą (pusė puodelio). Plakite iki vientisos masės.

    5. Gautą mišinį tolygiai paskirstykite ant plutelės. Pabarstykite šokolado gabalėlių, kokoso ir riešutų.

    6. Orkaitėje kepkite 30 minučių.

    7. Leiskite visiškai atvėsti, tada laikykite šaldytuve per naktį. Kitą dieną supjaustykite į norimo dydžio batonėlius.

    8. Sandariai uždaryti šaldytuve, šie batonėliai gali būti laikomi vieną savaitę.

    Išeiga: 16 porcijų

    Receptas:  cleanfoodcrush.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite