Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1/2 mažos raudonos paprikos, be sėklų
Romaninės salotos: lapai atskirti, nuplauti, nusausinti
1 ½ šaukšto alyvuogių aliejaus
220 g mažų mocarelos sūrio rutuliukų, nusausintų
250 g vyšninių pomidorų
Bazilikų pesto padažui:
1 puodelis šviežių baziliko lapelių
40 g (1/2 puodelio) susmulkinto parmezano sūrio
45 g (1/4 puodelio) kedro riešutų, skrudintų
1 česnako skiltelė, susmulkinta
80 ml (1/3 puodelio) alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
1. Pesto padažo ruošimas: virtuviniame kombaine sutrinkite baziliką, parmezaną, kedro riešutus ir česnaką. Betrindami įpilkite alyvuogių aliejaus.
2. Naudodami sausainių formelę, iš raudonosios paprikos išpjaukite žvaigždutę. Taip pat išpjaukite 6 cm stačiakampį – eglutės „pagrindą“.
3. Lėkštėje išdėliokite salotų lapus ir sukurkite kalėdinės eglutės pavidalą. Paprikos žvaigždę uždėkite eglės viršūnėje, o paprikos stačiakampį – eglutės apačioje.
4. Dubenyje sumaišykite bazilikų pesto padažą su šiek tiek alyvuogių aliejaus. Pašlakstykite ant salotų lapų. Mocarelos rutuliukus ir pomidorus išbarstykite ant „eglutės šakų“. Patiekdami viską apšlakstykite likusiu pesto padažu ir šiek tiek papildomo aliejaus. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: taste.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite