Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
200 g šviežių datulių, be kauliukų
350 g migdolų
1 valgomasis šaukštas kakavos miltelių
3/4 puodelio (210 g) žemės riešutų sviesto
1 valgomasis šaukštas baltųjų čija (chia) sėklų
250 g aviečių
300 g šilkinio tofu
1 valgomasis šaukštas klevų sirupo
Smulkintų migdolų
Šokoladiniam padažui:
2 arbatiniai šaukšteliai kokosų aliejaus, ištirpinto
2 arbatiniai šaukšteliai kakavos miltelių
Gaminimas:
1. Datules, migdolus, kakavos miltelius ir 1/4 puodelio (70 g) žemės riešutų sviesto sutrinkite virtuviniu kombainu. Šaukštu perkelkite masę į apvalią pyrago kepimo formą (pagrindas: 20 cm). Šaukšto nugarėle masę tolygiai paskirstykite ir paspauskite prie indo pagrindo ir šonų. Leiskite pastovėti apie 30 min.
2. Nedideliame puode virš vidutinės ugnies maišydami pakepinkite čija sėklas ir 125 g aviečių. Atidėkite ir leiskite atvėsti. Šaukštu perkelkite į kepimo formą.
3. Tofu, klevų sirupą ir likusį 140 g žemės riešutų sviestą išplakite švariu virtuviniu kombainu iki vientisos masės. Šaukštu perkelkite ant aviečių mišinio ir išlyginkite paviršių. Perkelkite į šaldytuvą 6 valandoms (arba kol sutvirtės).
4. Šokoladinio padažo gaminimas: išplakite kokosų aliejų ir kakavos miltelius iki vientisos masės.
5. Pyragą perkelkite į serviravimo lėkštę. Ant viršaus uždėkite žemės riešutų sviesto, likusių aviečių bei smulkintų migdolų.
6. Patiekdami papuoškite šokoladiniu padažu. Skanaus!
Išeiga: 8 porcijos
Receptas: taste.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite