Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Vynuogių ir riešutų užkandis

    Ingredientai:

    1 puodelis smulkintų migdolų

    1 pakuotė tepamo sūrio, atšildyto

    50 g  trupinto pelėsinio sūrio, kambario temperatūros

    2 šaukštai maltų šviežių petražolių

    2 šaukštai riebios plaktos grietinėlės, kambario temperatūros

    Mediniai pagaliukai arba dantų krapštukai

    500 g raudonųjų arba žaliųjų vynuogių be sėklų, nuplautų ir nusausintų

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių. Migdolus susmulkinkite virtuviniu kombainu. Sudėkite juos ant kepimo skardos; kepkite iki auksinės rudos spalvos (6-9 minutes), retkarčiais pamaišydami. Perkelkite į negilų dubenį; leiskite šiek tiek atvėsti.

    2. Kitame dubenyje sumaišykite tepamą sūrį, pelėsinį sūrį, petražoles ir grietinėlę. Į kiekvieną vynuogę įsmeikite po medinį pagaliuką. Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrių mišinyje, o po to – migdoluose. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Skanaus!

    Išeiga:  apie 50 vynuogių

    Receptas:   tasteofhome.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite