Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 puodelis smulkintų migdolų
1 pakuotė tepamo sūrio, atšildyto
50 g trupinto pelėsinio sūrio, kambario temperatūros
2 šaukštai maltų šviežių petražolių
2 šaukštai riebios plaktos grietinėlės, kambario temperatūros
Mediniai pagaliukai arba dantų krapštukai
500 g raudonųjų arba žaliųjų vynuogių be sėklų, nuplautų ir nusausintų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių. Migdolus susmulkinkite virtuviniu kombainu. Sudėkite juos ant kepimo skardos; kepkite iki auksinės rudos spalvos (6-9 minutes), retkarčiais pamaišydami. Perkelkite į negilų dubenį; leiskite šiek tiek atvėsti.
2. Kitame dubenyje sumaišykite tepamą sūrį, pelėsinį sūrį, petražoles ir grietinėlę. Į kiekvieną vynuogę įsmeikite po medinį pagaliuką. Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrių mišinyje, o po to – migdoluose. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Skanaus!
Išeiga: apie 50 vynuogių
Receptas: tasteofhome.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite