Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 šaukštas lydyto ghee sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai jūsų mėgstamo prieskonių mišinio
2 saliero stiebeliai
2 morkos
1 cukinija
½ puodelio spindulinių Mung pupuolių (Moong Dal, Mung Dahl)
3 puodeliai vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
½ arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos prieskonių
3 šaukštai šviežių smulkintų petražolių
Šviežiai malti juodieji pipirai
Gaminimas:
1. Nuplaukite mung pupeles. Nuplaukite ir supjaustykite daržoves.
2. Dideliame puode įkaitinkite ghee sviestą ir pakepinkite prieskonių mišinį.
3. Sudėkite daržoves, pupeles ir 3 puodelius vandens. Virkite ant silpnos ugnies 25 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir palikite atvėsti 5 minutes.
4. Trintuve (blenderyje) sudėkite ruošiamos sriubos masę bei druską, saldžiosios paprikos, petražolių ir pipirų. Sutrinkite viską iki vientisos masės. Jei reikia, įpilkite daugiau vandens. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: mapi.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite