Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Nuo senų laikų imbieras yra svarbus ingredientas ajurvediniuose receptuose.
Šis morkų ir imbiero užkandis tiks ir šventiniam, ir įprastam vakarui!
Ingredientai:
2 puodeliai juostelėmis supjaustytų morkų
2 šaukštai šviežiai tarkuotos imbiero šaknies
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas lydyto ghee sviesto
½ arbatinio šaukštelio jūsų mėgstamo prieskonių mišinio
Druska pagal skonį
Gaminimas:
1. Apvirkite morkas vandenyje su prieskonių mišiniu apie 3 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir atidėkite į šalį.
2. Atskiroje keptuvėje įkaitinkite ghee sviestą ir suberkite imbierą bei rudąjį cukrų. Troškinkite apie 3 minutes.
3. Sudėkite morkas ir kepkite dar penkias minutes.
Išeiga: 1 porcija
Receptas: mapi.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite