Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Apkeptos morkos su imbieru

    Nuo senų laikų imbieras yra svarbus ingredientas ajurvediniuose receptuose.

    Šis morkų ir imbiero užkandis tiks ir šventiniam, ir įprastam vakarui!

    Ingredientai:

    2 puodeliai juostelėmis supjaustytų morkų

    2 šaukštai šviežiai tarkuotos imbiero šaknies

    2 šaukštai rudojo cukraus

    1 šaukštas lydyto ghee sviesto

    ½ arbatinio šaukštelio jūsų mėgstamo prieskonių mišinio

    Druska pagal skonį

    Gaminimas:

    1. Apvirkite morkas vandenyje su prieskonių mišiniu apie 3 minutes. Nukelkite nuo ugnies ir atidėkite į šalį.

    2. Atskiroje keptuvėje įkaitinkite ghee sviestą ir suberkite imbierą bei rudąjį cukrų. Troškinkite apie 3 minutes.

    3. Sudėkite morkas ir kepkite dar penkias minutes.

    Išeiga: 1 porcija

    Receptas: mapi.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite