Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
3 raudonieji svogūnai
3 porai
3 morkos
2 šaukštai alyvuogių aliejus
2 šaukštai nesūdyto sviesto
2 šaukštai kukurūzų krakmolo
3 arbatiniai šaukšteliai džiovintų čiobrelių
Druska ir pipirai pagal skonį
3 puodeliai jautienos sultinio
3 puodeliai vištienos sultinio
2 šaukštai Vorčesterio padažo
1/4 puodelio balzaminio acto
Vienas prancūziško batono kepalas
2 puodeliai susmulkinto šveicariško sūrio Gruyère
Gaminimas:
1. Svogūnus supjaustykite plonomis juostelėmis. Porus supjaustykite žiedais ir gerai nuplaukite. Nupjaukite morkų galus ir perpjaukite pusiau.
2. Dideliame puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, porus, morkas ir pakepinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
3. Sudėkite sviestą ir ištirpinkite. Pabarstykite kukurūzų krakmolu ir maišykite, kol ištirps.
4. Įberkite čiobrelių, druskos ir pipirų.
5. Lėtai maišydami supilkite sultinį, taip pat Vorčesterio padažo ir acto.
6. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį.
7. Kol sriuba verda, batoną supjaustykite apskritimais ir sudėkite ant kepimo skardos.
8. Ant batono gabalėlių užberkite sūrio ir pašildykite orkaitėje, kol sūris išsilydys.
9. Prieš patiekdami sriubą, išimkite morkas (morkas galima išmesti arba naudoti kitam receptui).
10. Patiekite sriubą kartu su prancūzišku batonu. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: kiwiandcarrot.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite