Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
4-6 prinokę bananai
Šokolado drožlių (pakankamai, kad galėtumėte padengti jomis bananus)
Graikiškas jogurtas, vanilės skonio (pakankamai, kad galėtumėte padengti juo bananus)
Įvairūs jūsų mėgstami priedai, pavyzdžiui: granola, chia sėklos, riešutų sviestas, kokoso drožlės, mažytės šokolado drožlės, smulkinti riešutai ir kt.
Kepimo popierius
4-6 mediniai „ledų“ pagaliukai
Gaminimas:
1. Kepimo skardą išklokite popieriumi ir atidėkite.
2. Nulupkite bananus ir atidėkite į šalį.
3. Tirpinkite šokoladą mikrobangų krosnelėje keliais etapais (kas 30 sekundžių pamaišydami). Neištirpinkite per daug, nes kitaip jis pradės kietėti.
4. Imkite po vieną bananą, švelniai uždėkite jį ant medinio pagaliuko ir panardinkite į šokoladą ir (arba) jogurtą. Šaukštu ar peiliu viską tolygiai paskirstykite.
5. Viršų aptepkite mėgstamais priedais. Papuoštą bananą padėkite ant popieriaus.
6. Pakartokite tuos pačius žingsnius su kiekvienu bananu.
7. Šaldykite mažiausiai 4 valandas arba per naktį.
8. Prieš valgydami leiskite bananų skanėstams šiek tiek atšilti ir suminkštėti – tačiau ne per daug!
Išeiga: 4-6 porcijos
Receptas: kiwiandcarrot.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite