Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
350 g tamsaus šokolado
1 puodelis kokosų aliejaus
4 kiaušiniai
3/4 puodelio gryno klevų sirupo
3/4 puodelio kokosų cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto
1⅓ puodelio migdolų miltų
1 arbatinis šaukštelis košerinės druskos
2 šaukštai kakavos miltelių
1/2 puodelio mini šokolado drožlių arba smulkintų pekano riešutų (nebūtina)
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Kepimo skardą negausiai ištepkite aliejumi.
3. Šokoladą ir aliejų sudėkite į nedidelį dubenį ir pašildykite mikrobangų krosnelėje, kol ištirps (maždaug 90 sekundžių). Palikite atvėsti.
4. Dideliame dubenyje iki vientisos masės išplakite kiaušinius su klevų sirupu, cukrumi ir vanile.
5. Įpilkite šokolado mišinio ir gerai viską išmaišykite.
6. Atsargiai įmaišykite likusius ingredientus: miltus, druską, kakavos miltelius bei šokolado drožles ir pekano riešutus (nebūtina).
8. Perkelkite į kepimo skardą ir kepkite 20-25 minutes.
*Neprivalomas veiksmas, bet labai rekomenduojamas: supjaustykite kvadratėliais, įdėkite į šaldiklį ir leiskite sustingti. Skanėstą rekomenduojame valgyti šaltą, tiesiai iš šaldiklio!
Išeiga: 20 skanėsto kvadratėlių
Receptas: kiwiandcarrot.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite