Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Avižinė bananų duona

    Ingredientai:

    2½ puodelių avižinių dribsnių

    2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

    1 arbatinis šaukštelis kepimo sodos

    1/2 arbatinio šaukštelio druskos

    3 pernokę bananai

    2 kiaušiniai

    2 arbatiniai šaukšteliai obuolių acto

    1 šaukštelis gryno vanilės ekstrakto

    1/2 puodelio kokosų cukraus

    1/4 puodelio riešutų sviesto (pvz., žemės riešutų)

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

    2. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir atidėkite į šalį.

    3. Du puodelius avižų sutrinkite virtuviniu kombainu, kol susidarys smulkūs miltai. Į virtuvinį kombainą su miltais supilkite dar pusę puodelio avižų, kepimo miltelių, sodos bei druskos ir viską švelniai išmaišykite šaukštu.

    4. Dideliame dubenyje sutrinkite bananus ir sudėkite likusius ingredientus. Gerai išmaišykite.

    5. Sudėkite sausuosius ingredientus į drėgnų ingredientų masę ir gerai viską išmaišykite.

    6. Supilkite masę į paruoštą kepimo formą ir kepkite 45-50 minučių. Palikite atvėsti. Skanaus!

    Išeiga: 10 duonos kepalo gabalėlių

    Receptas: kiwiandcarrot.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite