Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Sultingi granatai, cinamonas bei skrudinti pekano riešutai suteikia šioms paprastoms vištienos salotoms šventinį skonį!
Ingredientai:
Salotoms:
5 puodeliai lapinio kopūsto (kale) arba kitų jūsų mėgstamų žalumynų
1½ puodelio paruoštos vištienos
1 obuolys
1/2 puodelio granato sėklų
1/2 puodelio pelėsinio sūrio
3/4 puodelio pekano riešutų
1 šaukštas cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
Salotų padažui:
1/2 puodelio paprasto graikiško jogurto
1 šaukštas klevų sirupo
½ šaukšto medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
3 šaukštai obuolių acto
1/4 puodelio vandens
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis cinamono
Gaminimas:
Salotos:
1. Nuplaukite lapinį kopūstą ir sudėkite į didelį dubenį.
2. Vištieną supjaustykite kubeliais.
3. Obuolius nulupkite (nebūtinai) ir susmulkinkite.
4. Sūrį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
5. Sudėkite pekano riešutus į puodą virš vidutinės-mažos ugnies. Suberkite cukrų bei cinamoną ir kaitinkite, kol cukrus sušils ir padengs riešutus. Leiskite atvėsti.
6. Sumaišykite granato sėklas bei visus kitus salotų ingredientus ir apšlakstykite juos salotų padažu.
Salotų padažas:
Sudėkite visus ingredientus į trintuvą (blenderį) ir plakite iki vientisos masės. Pagal skonį papildomai pagardinkite prieskoniais.
Išeiga: 4-6 porcijos
Receptas: kiwiandcarrot.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite