Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis traškus cinamoninis desertas papuoš jūsų šventinį stalą!
Ingredientai:
⅓ puodelio baltojo cukraus
¾ arbatinio šaukštelio malto cinamono
⅛ arbatinio šaukštelio malto kardamono
¼ puodelio baltojo cukraus
1 lakštas šaldytos sluoksniuotos tešlos, atšildytos
1 šaukštas sviesto, atšildytas
Gaminimas:
1. Mažame dubenyje sumaišykite 1/3 puodelio cukraus, cinamono ir kardamono.
2. Pabarstykite likusį 1/4 puodelio cukraus ant maisto gaminimo paviršiaus. Sluoksniuotą tešlą paskleiskite ant paberto cukraus; iškočiokite 25x40 cm stačiakampio formą. Iškočiotą tešlą aptepkite ištirpintu sviestu, tada tolygiai pabarstykite paruoštu cukraus mišiniu.
3. Pradėdami nuo ilgojo stačiakampio krašto, formuokite tešlą voliodami ją išilgai aplink įdarą, sustodami ties stačiakampio centru.
4. Pakartokite tą patį veiksmą su priešingu ilguoju stačiakampio kraštu, vėlgi sustodami centre – pirmasis ir antrasis ritinėlis susitinka šiame taške. Sudrėkinkite pirštą vandeniu ir patapšnokite išilgai kraštinės, ties kuria susiliečia abu ritinėliai. Įdėkite į šaldytuvą ir palaikykite, kol tešla šiek tiek sutvirtės (5–10 minučių).
5. Tuo tarpu įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
6. Atšaldytą tešlą supjaustykite pusės centimetro storio griežinėliais; išdėliokite juos 2 cm atstumu vienas nuo kito ant paruoštos kepimo skardos.
7. Kepkite sausainius įkaitintoje orkaitėje iki kol švelniai paruduos ir taps traškūs (apie 12 minučių).
Išeiga: 24 sausainiai
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite