Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1.5 kg slyvinių pomidorų, supjaustytų ketvirčiais
1 svogūnas, susmulkintas
8 didelės česnako skiltelės
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1½ arbatinio šaukštelio košerinės druskos (pagal skonį)
1/2 arbatinio šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
1/8 arbatinio šaukštelio maltos raudonos paprikos (nebūtina)
1/4 puodelio riebios plaktos grietinėlės
1/4 puodelio šviežių baziliko lapelių
2 arbatiniai šaukšteliai rudojo cukraus
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Ant didelės kepimo skardos sumaišykite pomidorus su svogūnu, česnaku, alyvuogių aliejumi, druska, juodaisiais pipirais ir raudona malta paprika.
2. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol visiškai suminkštės (35–40 minučių).
3. Šį kepintų pomidorų mišinį perkelkite į trintuvą (blenderį) kartu su grietinėle, baziliku ir ruduoju cukrumi. Sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska pagal skonį.
4. Sriubą supilstykite į dubenėlius ir papuoškite šlakeliu alyvuogių aliejaus, maltais juodaisiais pipirais ir plonai supjaustytais baziliko lapeliais.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite