Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ingredientai:
1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 svogūnas, susmulkintas
2 skiltelės česnako, susmulkintos
¾ puodelio nevirtų baltųjų ryžių
1½ puodelio daržovių sultinio
3½ puodelių konservuotų juodųjų pupelių, nusausintų
1 arbatinis šaukštelis malto kumino
¼ arbatinio šaukštelio kajeno pipirų
Gaminimas:
1. Puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną ir česnaką; maišykite, kol svogūnas suminkštės (apie 4 minutes).
2. Įmaišykite ryžius; kaitinkite ir maišykite 2 minutes.
3. Supilkite daržovių sultinį ir užvirinkite. Uždenkite, sumažinkite iki silpnos ugnies ir virkite, kol visas skystis susigers (maždaug 20 minučių).
4. Įmaišykite pupeles, kuminą ir kajeno pipirus; troškinkite, kol pupelės visiškai sušils.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite