Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Išbandykite šį Maroko skonių įkvėptą daržovių karį!
Ingredientai:
1 saldžioji bulvė, nulupta ir supjaustyta kubeliais
1 baklažanas, supjaustytas kubeliais
1 žalioji paprika, susmulkinta
1 raudonoji paprika, susmulkinta
2 morkos, susmulkintos
1 svogūnas, susmulkintas
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako, susmulkintos
1 arbatinis šaukštelis maltos ciberžolės
1 šaukštas kario prieskonių
1 arbatinis šaukštelis malto cinamono
¾ šaukšto jūros druskos
¾ arbatinio šaukštelio kajeno pipirų
1 skardinė avinžirnių, nusausintų
¼ puodelio migdolų
1 cukinija, supjaustyta
2 šaukštai razinų
1 puodelis apelsinų sulčių
300 g špinatų
Gaminimas:
1. Į didelį puodą sudėkite saldžiąsias bulves, baklažaną, paprikas, morkas, svogūną ir tris šaukštus aliejaus. Troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
2. Į vidutinio dydžio puodą sudėkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus, česnako, ciberžolės, kario miltelių, cinamono, druskos, pipirų ir troškinkite ant vidutinės ugnies 3 minutes.
3. Į didįjį puodą su daržovėmis supilkite ką tik paruoštą prieskonių mišinį. Taip pat suberkite avinžirnius, migdolus, cukiniją, razinas bei apelsinų sulčių. Uždenkite puodą ir troškinkite 20 minučių.
4. Sudėkite špinatus ir pavirkite dar 5 minutes. Skanaus!
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite