Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Keptų burokėlių salotos su feta

    Lengvai paruošiamos burokėlių salotos su feta – puikus garnyras!

    Ingredientai:

    4 burokėliai

    ¼ puodelio smulkinto askaloninio česnako (dar žinomo kaip šalotinis svogūnas arba askalonas)

    2 šaukštai maltų šviežių petražolių

    2 šaukštai alyvuogių aliejaus

    1 šaukštas balzaminio acto

    1 šaukštas raudonojo vyno acto

    druskos ir pipirų pagal skonį

    ¼ puodelio trupinto fetos sūrio

    Gaminimas:

    1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

    2. Kiekvieną burokėlį įvyniokite į aliuminio foliją ir sudėkite ant kepimo skardos.

    3. Kepkite burokėlius įkaitintoje orkaitėje, kol taps minkšti ir lengvai praduriami šakute (45-60 minučių). Leiskite burokėliams atvėsti. Nulupkite burokėlius ir supjaustykite griežinėliais.

    4. Kol burokėliai kepa, dubenyje sumaišykite česnaką, petražoles, alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir raudonojo vyno actą; pagardinkite druska bei pipirais ir atidėkite.

    5. Patiekite šiltus, griežinėliais pjaustytus burokėlius lėkštėje, apšlakstykite paruoštu salotų padažu ir pabarstykite fetos sūriu.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:  allrecipes.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite