Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Lengvai paruošiamos burokėlių salotos su feta – puikus garnyras!
Ingredientai:
4 burokėliai
¼ puodelio smulkinto askaloninio česnako (dar žinomo kaip šalotinis svogūnas arba askalonas)
2 šaukštai maltų šviežių petražolių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas balzaminio acto
1 šaukštas raudonojo vyno acto
druskos ir pipirų pagal skonį
¼ puodelio trupinto fetos sūrio
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
2. Kiekvieną burokėlį įvyniokite į aliuminio foliją ir sudėkite ant kepimo skardos.
3. Kepkite burokėlius įkaitintoje orkaitėje, kol taps minkšti ir lengvai praduriami šakute (45-60 minučių). Leiskite burokėliams atvėsti. Nulupkite burokėlius ir supjaustykite griežinėliais.
4. Kol burokėliai kepa, dubenyje sumaišykite česnaką, petražoles, alyvuogių aliejų, balzaminį actą ir raudonojo vyno actą; pagardinkite druska bei pipirais ir atidėkite.
5. Patiekite šiltus, griežinėliais pjaustytus burokėlius lėkštėje, apšlakstykite paruoštu salotų padažu ir pabarstykite fetos sūriu.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite