Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Išbandykite šį Azijos skonių įkvėptą receptą!
Ingredientai:
700 g vištienos krūtinėlės, be odos, be kaulų, supjaustytos 4 cm gabalėliais
druska ir šviežiai malti juodieji pipirai (pagal skonį)
1 valgomasis šaukštas sviesto
1 arbatinis šaukštelis maltos ciberžolės
1 puodelis susmulkinto svogūno
2 arbatiniai šaukšteliai nulupto ir susmulkinto šviežio imbiero
2 skiltelės česnako, nuluptos ir susmulkintos
1 puodelis pjaustytų pomidorų
2 puodeliai šparaginių pupelių, supjaustytų 5 cm gabalėliais
1 arbatinis šaukštelis kario miltelių
1 žiupsnelis malto cinamono
1/4 arbatinis šaukštelis malto kumino
1 puodelis ryžių „Jasmine“
2 lauro lapai
2 arbatiniai šaukšteliai žuvies padažo
1½ stiklinės vištienos sultinio
Gaminimas:
1. Pagardinkite vištieną druska ir pipirais.
2. Ištirpinkite sviestą dideliame puode ir pabarstykite ciberžolės. Vienu sluoksniu sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite ant vidutinės-stiprios ugnies, kol lengvai apskrus (2–3 minutes). Apverskite ir apkepkite kitą pusę, 2–3 minutes. Perkelkite vištieną ant lėkštės.
3. Į tą patį puodą sudėkite svogūną, imbierą, česnaką ir kepinkite, retkarčiais pamaišydami, kol pradės ruduoti (maždaug 2 minutes). Sudėkite pomidorus, šparagines pupeles, kario miltelius, cinamoną, kuminą ir ryžius. Nesustodami maišykite, kol pasklis aromatas (apie 1 minutę). Grąžinkite vištieną ir išsiskyrusias sultis į puodą, taip pat sudėkite lauro lapus, žuvies padažą ir vištienos sultinį.
4. Užvirinkite, uždenkite ir sumažinkite ugnį iki minimumo; troškinkite 10 minučių.
5. Jei reikia, dalinai nuimkite puodo dangtį ir toliau troškinkite, kol ryžiai suminkštės (dar 10–15 minučių).
6. Nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti 5 minutes. Patiekite šiltą, su papildomais pagardais (pagal skonį).
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite