Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Agurkai, pomidorai ir svogūnai yra salotų derinys, kuris yra mėgstamas daugelyje kraštų – Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje, Viduržemio jūros regione ir kt. Šiandien kviečiame išbandyti indišką agurkų salotų variantą.
Ingredientai:
1/2 raudonojo svogūno
2 puodeliai vyšninių pomidorų
1 didelis agurkas
1 didelė morka
4 vidutinio dydžio ridikai
1 jalapeño paprika
1/4 puodelio smulkintos kalendros
2 šaukštų šviežiai spaustų citrinų sulčių
1/8 arbatinio šaukštelio druskos
1/4 arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/4 arbatinio šaukštelio malto kumino
Gaminimas:
1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite 1/2 svogūno.
2. 2 puodelius vyšninių pomidorų perpjaukite per pusę arba ketvirčiais (priklausomai nuo jų dydžio).
3. 1 didelį agurką perpjaukite per pusę išilgai ir supjaustykite kubeliais.
4. Nulupkite 1 didelę morką ir supjaustykite šiaudeliais.
5. Aštriu peiliu plonai supjaustykite 4 ridikėlius.
6. Supjaustykite 1 jalapeño papriką, išimkite sėklas.
7. Visas supjaustytas daržoves sudėkite į didelį dubenį ir suberkite 1/4 puodelio smulkintos kalendros, 2 šaukštus šviežiai spaustų citrinos sulčių, 1/8 šaukštelio druskos ir 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų. Pagardinkite 1/4 arbatinio šaukštelio maltų kumino.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: thespruceeats.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite