Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis indiškas receptas – tai puikūs netradiciniai pusryčiai tomis dienomis, kai norisi kažko įdomesnio, nei pabodęs omletas.
Ingredientai:
5 šaukštai kepimo aliejaus
2 vidutinio dydžio svogūnai
3 vidutinio dydžio pomidorai
2 žali čili pipirai
2 arbatiniai šaukšteliai česnako pastos arba smulkiai smulkinto česnako
2 arbatiniai šaukšteliai imbiero pastos
2 arbatiniai šaukšteliai kalendros miltelių
1 arbatinis šaukštelis kumino
1 arbatinis šaukštelis garam masala prieskonių mišinio
1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolės miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio raudonos paprikos miltelių
Druska pagal skonį
6 kietai virti kiaušiniai, nulupti
Pasirinktinai: 2 bulvės, supjaustytos į 3 cm kubelius
Papuošimui: smulkintų šviežių kalendros lapelių
Gaminimas:
1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus kepimo aliejaus ir, kai įkais, suberkite svogūnus. Kepkite, kol švelniai paruduos. Nukelkite nuo ugnies.
2. Naudodami kiaurasamtį išimkite svogūnus iš keptuvės ir sudėkite į virtuvinį kombainą kartu su pomidorais ir žaliaisiais čili pipirais.
3. Svogūnus, pomidorus ir žaliuosius čili sutrinkite iki vientisos masės. Šio proceso metu, jei įmanoma, stenkitės nepilti vandens.
4. Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir supilkite ką tik pagamintą pastą. Kepinkite 2–3 minutes.
5. Suberkite imbiero ir česnako pastas, visus sausus prieskonius (kalendros, kumino, garam masala, ciberžolės ir raudonos paprikos miltelius), tada išmaišykite ir kepinkite, kol aliejus pradės atsiskirti nuo šio svogūnų-pomidorų-prieskonių mišinio
6. Į šį mišinį įpilkite 2 puodelius šilto vandens ir užvirinkite ant vidutinės ugnies.
7. Jei į karį nusprendėte dėti ir bulves, sudėkite jas dabar.
8. Kai bulvės jau bus pusiau išvirusios, virtus kiaušinius perpjaukite pusiau (vertikaliai) ir sudėkite į karį. Virkite 10 minučių arba tol, kol padažas sutirštės. Jei pridėjote bulvių, jos jau turėtų būti pilnai išvirusios.
9. Išjunkite ugnį ir papuoškite smulkintais kalendros lapeliais. Patiekite karį karštą su Basmati ryžiais ir daržovių garnyru. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: thespruceeats.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite