Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Išbandykite šį lengvai paruošiamią Libano virtuvės plovo receptą.
Ingredientai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 smulkiai pjaustytas svogūnas
¼ puodelio pomidorų pastos
1 s pomidoras, smulkiai pjaustytas
¼ smulkiai pjaustyta žalioji paprika
1 ½ puodelio bulguro kruopų
1 arbatinis šaukštelis kumino
1 arbatinis šaukštelis druskos
½ šaukštelio juodųjų pipirų
1 skardinė avinžirnių, nuplautų ir nusausintų
3 puodeliai vištienos sultinio
1 šaukštas smulkiai pjaustytų petražolių
Paruošimo būdas:
1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų dideliame puode ant vidutinės ugnies. Suberkite svogūnus ir kepkite, kol suminkštės ir taps skaidrūs (apie 5–7 minute).
2. Įmaišykite pomidorų pastą, pjaustytus pomidorus ir žaliąsias paprikas ir toliau kepkite su svogūnais, kol pasklis aromatas (apie 2–3 minutes).
3. Įpilkite bulguro, kumino, druskos, pipirų ir maišykite, kol bulguras visiškai pasidengs pomidorų pasta, (maždaug 2–3 minutes).
4. Ant viršaus suberkite avinžirnius bei 3 puodelius vištienos sultinio arba vandens ir išmaišykite. Nukelkite nuo ugnies, uždėkite dangtį ir leiskite bulgurui sugerti skystį (apie 10 minučių). Nuimkite dangtį ir praskleiskite kruopas šakute.
5. Patiekite su smulkintomis petražolėmis bei šviežiomis daržovėmis.
Išeiga: 6 porcijos
Receptas: feelgoodfoodie.net
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite