Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Taip skanu, kad kartą paragavę tikrai norėsite pakartoti!
Jums reikės:
2 x 400 g pakuočių tofu, nusausinto ir supjaustyto 2-3 cm kubeliais
1 šaukšto ghi sviesto
2 arbatinių šaukštelių sezamo aliejaus
2 šaukštų sezamo sėklų
3 šaukštų sojos padažo
½ svogūno, supjaustyto kubeliais
3 česnako skiltelių, susmulkintų
1 šaukšto smulkinto šviežio imbiero
1 morkos, smulkintos
1 cukinijos, supjaustytos 2-3 cm gabalėliais
2 puodelių virtų basmati ryžių
Gaminimas:
1. Ant vidutinės-stiprios ugnies ištirpinkite ghi sviestą. Sudėkite tofu ir apšlakstykite vienu šaukštu sojos padažo. Maišykite, kol visos pusės apskrus.
2. Sudėkite morkas, česnaką, svogūną ir imbierą – kepinkite vieną minutę.
3. Pridėkite cukiniją bei likusį sojos padažą ir kepinkite dar dvi minutes.
4. Įmaišykite sezamo sėklas ir sezamo aliejų.
5. Patiekite su basmati ryžiais. Papuoškite sezamo sėklomis. Skanaus!
Išeiga: 2 porcijos
Receptas: mapi.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite