Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kviečiame išbandyti šį ajurvedinį sriubos receptą!
Jums reikės:
2 šaukštų ghi sviesto
2 arbatinių šaukštelių jūsų pasirinkto mėgstamo prieskonių mišinio
2 saliero stiebelių, susmulkintų
2 morkų, smulkiai supjaustytų
1 puodelio susmulkintų šparaginių pupelių
⅓ puodelio perlinių kruopų, 4 stiklinių vandens
1 lauro lapo
½ arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko
¼ arbatinio šaukštelio džiovintų čiobrelių
1 arbatinio šaukštelio druskos
Žiupsnelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite ghi sviestą dideliame puode ir patroškinkite prieskonių mišinį 30 sekundžių.
2. Sudėkite salierą ir morkas, patroškinkite 5 minutes.
3. Sudėkite likusius ingredientus ir užvirkite.
4. Uždenkite, sumažinkite ugnį ir virkite lėtai, retkarčiais pamaišydami, kol perlinės kruopos suminkštės (apie 2 valandas).
Pastaba: žymiai sutrumpinsite gaminimo laiką, jei šią sriubą gaminsite greitpuodyje.
Išeiga: 4 porcijos
Receptas: mapi.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite