Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Gardūs grikių makaronai

    Jums reikės:

    2 šaukštų alyvuogių aliejaus

    1 raudonojo svogūno, susmulkinto

    2 skiltelių česnako, susmulkintų

    1 arbatinio šaukštelio džiovintų raudonėlių

    ½ puodelio šviežių petražolių lapelių

    280 g mažųjų špinatų lapų

    300 g grikių makaronų

    350 g vyšninių pomidorų, perpjautų per pusę

    ½ puodelio parmezano (serviravimui)

    Gaminimas:

    1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies aliejuje kepinkite svogūną, česnaką ir raudonėlį (apie 5 minutes arba kol suminkštės).

    2. Į puodą suberkite petražoles ir špinatus, uždenkite dangčiu ir šildykite dar kelias minutes, kol špinatai suglebs.

    3. Tuo tarpu išvirkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas. Palikite šiek tiek vandens nuo makaronų.

    4. Mažame maišytuve arba rankiniu trintuvu sutrinkite špinatų mišinį iki kreminės ir vientisos masės. Išmaišykite su nusausintais makaronais, o jei reikia, įpilkite palikto vandens.

    5. Patiekite makaronus su vyšniniais pomidorais ir parmezanu.

    Išeiga: 4 porcijos

    Receptas:   healthyfood.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite