Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Išbandykite šiuos baltojo šokolado makadamijų riešutų sausainius!
Sandariame inde kambario temperatūroje juos galite laikyti iki keturių dienų, o šaldytuve – iki vienos savaitės.
Jums reikės:
1 puodelio sviesto, atšildyto
¾ puodelio rudojo cukraus
½ puodelio baltojo cukraus
2 didelių kiaušinių
½ arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
½ arbatinio šaukštelio migdolų ekstrakto
2 ½ stiklinės universalių miltų
1 arbatinio šaukštelio kepimo sodos
½ arbatinio šaukštelio druskos
1 puodelio stambiai smulkintų makadamijos riešutų
1 puodelio stambiai smulkinto baltojo šokolado
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
2. Dideliame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite sviestą, rudąjį cukrų ir baltąjį cukrų iki lengvos purios masės. Po vieną įmuškite kiaušinius, tada įmaišykite vanilės ir migdolų ekstraktus.
3. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo soda ir druską. Palaipsniui šį miltų mišinį įmaišykite į sviesto mišinį; sudėkite makadamijų riešutus ir baltąjį šokoladą.
4. Šaukštu kabinkite tešlą ir perkelkite 5 cm atstumu vienas nuo kito ant kepimo skardos.
5. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki auksinės rusvos spalvos (apie 10 minučių).
Išeiga: 48 sausainiai
Receptas: allrecipes.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite