Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šiems šokoladiniams sausainiams tereikia kelių ingredientų, todėl jie paruošiami itin greitai.
Jums reikės:
1 didelio kiaušinio
1 puodelio (250 g) migdolų arba žemės riešutų sviesto, kambario temperatūros arba šalto (bet ne šilto)
1/2 puodelio (90 g) rudo cukraus
1 arbatinio šaukštelio kepimo sodos
1/2 arbatinio šaukštelio gryno vanilės ekstrakto (nebūtina)
1 puodelio (190 g) šokolado drožlių
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C ir dvi dideles kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi.
2. Vidutiniame dubenyje išplakite kiaušinį. Įmaišykite migdolų sviestą, tada rudąjį cukrų, kepimo sodą ir vanilę (jei naudojate). Viską labai gerai išmaišykite. Sudėkite šokolado drožles.
3. Kabinkite tešlą šauktu ir sukrėskite ant paruoštos kepimo skardos (maždaug 1½ valgomojo šaukšto sausainiui). Šaukšto nugarėle švelniai prispauskite tešlos rutuliukus. Jei norite, ant kiekvieno rutulėlio viršaus įspauskite dar porą šokolado drožlių.
4. Kepkite 10 minučių. Sausainiai atrodys labai minkšti – taip ir turi būti! Kad sausainiai būtų traškesni, galite kepti iki 12 minučių. Išėmus iš orkaitės į kiekvieno sausainio viršų galite įspausti dar porą šokolado drožlių.
5. Leiskite sausainiams atvėsti. Sausainius galite sandariai uždengti ir laikyti kambario temperatūroje iki 7 dienų.
Išeiga: 12 sausainių
Receptas: sallysbakingaddiction.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite