Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
BUROKĖLIŲ KOTLETAMS
Jums reikės:
500 g virtų burokėlių
4-5 šaukštai avinžirnių miltų DOVES FARM
4 šaukštai kviečių sėlenų
džiūvėsėlių arba avinžirnių miltų AMRITA apvoliojimui
Ghi KHANUM sviesto kepimui
2 šaukšteliai maltos kalendros SUMA
1 šaukštelis Garam Masala AMRITA
1/2 šaukštelio malto kumino SUMA
1 šaukštelis džiovintų petražolių
1/2 šaukštelio ar pagal skonį druskos AMRITA
1/3 šaukštelio maltų juodųjų pipirų SUMA
Gaminimas:
Į didesnį dubenį sutarkuokite burokėlius, sudėkite prieskonius, kviečių sėlenas ir avinžirnių miltus.
Viską gerai išmaišykite ir formuokite kotletukus. Juos apvoliokite džiuvesėliuose arba avinžirnių miltuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose. Pradžioje apkepkite abi puses, vėliau dar šiek tiek patroškinkite keptuvėje žemesnėje temperatūroje, uždengus dangčiu.
Labai skanu su Tamatar Chutney (pomidorų padažas), bet jo receptukas atkeliaus vėliau... :)
Skanu su geltonaisiais ryžiais ir paprasčiausiomis agurkų salotomis su grietine.
GELTONIESIEMS RYŽIAMS
Jums reikės:
200 g ekol. baltų Basmati ryžių AMRITA
1/3 šaukštelio ekol. ciberžolės AMRITA
1/2 šaukštelio juodgrūdės
1/2 šaukštelio citrinžolės SUMA
1 šaukšto Ghi KHANUM
Gaminimas:
Išvirkite baltus Basmati ryžius. Nusunkite, jei lieka per daug vandens. Sudėkite prieskonius ir Ghi. Gerai išmaišykite ir dar šiek tiek pakaitinkite atvirame puode.
Patiekite kartu su burokėlių kotletais ir salotomis.
Išeiga: 4 porcijos
Skanaus!
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite