Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Itin lengvai paruošiami purūs blyneliai be gliuteno.
Jums reikės:
2 šaukštų granuliuoto cukraus
2 šaukštų augalinio aliejaus
1 kiaušinio
1 arbatinio šaukštelio gryno vanilės ekstrakto
1 puodelio miltų be glitimo
1/4 arbatinio šaukštelio ksantano dervos (gumos)
1 šaukšto kepimo miltelių be glitimo
1/4 šaukštelio druskos
3/4 puodelio pieno
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinį (arba veganišką kiaušinio pakaitalą), granuliuotą cukrų, gryną vanilės ekstraktą ir augalinį aliejų.
2. Į mišinį suberkite miltus be glitimo, ksantano dervą (jos neprireiks tuo atveju, jei miltų sudėtyje jos jau yra), kepimo miltelius, druską ir gerai išmaišykite.
3. Supilkite pieną (arba veganišką pakaitalą) ir išmaišykite iki vientisos masės.
4. Kepkite blynus ant aliejumi/sviestu padengtos keptuvės, kol tešla pradės burbuliuoti, o blynai ims pūstis. Blynus apverskite ir kepkite kol gražiai paruduos.
5. Blynus užtepkite sviestu, sirupu ar mėgstamu užpilu. Skanaus!
Pastaba: šiuos blynus galima laikyti šaltai ir šildyti mikrobangų krosnelėje. Norėdami užšaldyti blynus, leiskite jiems visiškai atvėsti, tada sudėkite ant kepimo skardos, išklotos popieriumi, ir palaikykite šaltai 10 minučių. Šis trumpas užšaldymas neleidžia blynams sulipti. Po to galite juos išimti iš kepimo skardos ir sudėti į sandarų indą.
Išeiga: 8 blyneliai
Receptas:mamaknowsglutenfree.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite