Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Naminė vištienos makaronų sriuba – puiki idėja jaukiems šaltojo sezono vakarams.
Jums reikės:
4 vištienos šlaunelių (be kaulų, odos)
¼ arbatinio šaukštelio košerinės druskos
1 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
½ puodelio svogūno, supjaustyto kubeliais
½ puodelio saliero, supjaustyto kubeliais
½ puodelio morkų, nuluptų ir supjaustytų griežinėliais
3 skiltelių česnako, susmulkinto
4 puodelių vištienos sultinio
2 sausų lauro lapų
juodųjų pipirų pagal skonį
1 puodelio kiaušinių makaronų (apie 40 g)
petražolių (užbarstyti ant viršaus – jei pageidaujate)
Gaminimas:
1. Vištieną pagardinkite druska. Įkaitinkite didelį puodą ant vidutinės ugnies.
2. Įpilkite aliejaus, svogūnų, salierų, morkų ir česnako ir pakepinkite, kol suminkštės (apie 5 minutes).
3. Įdėkite vištieną, vištienos sultinio, 1/4 puodelio vandens, lauro lapų ir 1/8 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų.
4. Užvirinkite ant stiprios ugnies, tada uždenkite ir ugnį sumažinkite. Virkite, kol vištiena taps pakankamai minkšta, kad galėtų būti lengvai smulkinama šakute (apie 35 minutes).
5. Lauro lapus išimkite, vištieną stambiai susmulkinkite dviem šakutėmis ir grąžinkite į sriubą, suberkite makaronus ir juos virkite pagal pakuotės nurodymus. Papuoškite sriubą petražolėmis ir patiekite. Skanaus!
Išeiga: 4 porcijos
Receptas:skinnytaste.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite