Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis kokosų ir daržovių kario receptas be glitimo – sveikuoliškas pasirinkimas jūsų vakarienei, kurios paruošimui užtruksite mažiau nei 25 minutes.
Jums reikės:
1 šaukšto aliejaus
400 g sviestinio moliūgo, supjaustyto 1 cm kubeliais
1 šaukšto rūkytos paprikos
½ šaukšto malto kumino
½ šaukšto garam masala prieskonių mišinio
1 arbatinio šaukštelio malto cinamono
½ arbatinio šaukštelio malto imbiero
¼ šaukštelio džiovintų čili dribsnių
400 ml kokosų pieno
1 šaukšto pomidorų tyrės
žiupsnelio druskos ir pipirų
1 skardinės avinžirnių (nusausintų)
2 saujų špinatų
1 šaukšto citrinos sulčių (pasirinktinai)
200 g natūralaus jogurto (jei reikia, naudokite veganišką jogurto alternatyvą)
1 saujos laiškinių svogūnų
Rekomenduojama patiekti su ryžiais
Gaminimas:
1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, suberkite moliūgą ir leiskite jam aliejuje šiek tiek apkepti.
2. Suberkite papriką, kuminą, garam masala, imbierą, džiovintus aitriosios paprikos dribsnius ir cinamoną ir išmaišykite taip, kad moliūgas pasidengtų prieskoniais. Kepinkite apie minutę, kol pajusite prieskonių aromatą.
3. Supilkite kokosų pieną, pomidorų tyrę, druską ir pipirus, gerai išmaišykite, tada suberkite avinžirnius. Troškinkite, kol moliūgas suminkštės – tai turėtų užtrukti apie 10 minučių.
4. Sudėkite špinatus (jei pageidaujate – ir citrinos sultis).
5. Įmaišykite jogurtą ir šildydami ant silpnos ugnies leiskite kariui sutirštėti.
6. Patiekite su ryžiais.
Išeiga: 2 porcijos.
Receptas: glutenfreecuppatea.co.uk
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite