Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Migdolų riešutų kremo batonėliai su šokoladu (be glitimo + veganiški)

    Šiuos greitai pagaminamus šokoladinius migdolų riešutų kremo batonėlius lengva pagaminti iš penkių ingredientų ir nereikia jų kepti. Veganiški ir be glitimo.

    Jums reikės:

    1 ½ puodelio kreminio migdolų riešutų kremo ORIVEGO

    ¼ puodelio šviesaus agavų sirupo AMRITA, taip pat galite naudoti medų ar klevų sirupą

    ¼ puodelio ekologiškų kokoso miltų AMRITA

    ⅓ stiklinės kokosų aliejaus AMRITA, ištirpinto

    ¼ arbatinio šaukštelio košerinės druskos. Nenaudokite, jeigu jūsų riešutų sviestas yra sūdytas

    Šokoladiniam užpilui:

    1/8 puodelio tamsaus šokolado, smulkiai supjaustyto

    2 šaukštai kreminio migdolų riešutų kremo ORIVEGO

    Gaminimas:

    Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir lengvai patepkite kokosų aliejumi, atidėkite;

    Dubenyje sumaišykite migdolų riešutų kremą, agavų sirupą, kokosų miltus, kokosų aliejų ir druską. Tolygiai supilkitę į paruoštą skardą. Įdėkite į šaldytuvą. 

    Tamsų šokoladą ir migdolų riešutų kremą ištirpinkitę ant kaitlentės dubenyje. Maišydami, kol šokoladas ištirps ir išsilydys. Šokoladą užpilkite ant migdolų riešutų kremo pagrindo ir paskleiskite, kad padengtų viršų. Įdėkite atgal į šaldytuvą.

    Prieš supjaustydami į 16 batonėlių ir patiekdami, leiskite sustingti mažiausiai dvi valandas. Laikykite vėsiai, nes kitaip jie išsilydys, nes turi kokosų aliejaus pagrindą.

    Sandariai uždarytą šaldytuve laikyti iki 2 savaičių arba šaldiklyje iki 3 mėnesių.

    Skanaus!

    Receptas: bakerita.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite