Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Rudieji Basmati ryžiai su džiovintais vaisiais ir riešutais

    Lengvai ir greitai pagaminami aromatingi Basmati ryžiai, pagardinti saldžiais džiovintais vaisiais ir traškiais riešutais, yra puikus garnyras.

    Jums reikės:

    1 1/2 puodelio rudųjų Basmati ryžių AMRITA

    1 valgomasis šaukštas neutralaus augalinio aliejaus

    1 vidutinio dydžio svogūnas, smulkiai supjaustytas

    1–2 mažos šviežios aitriosios paprikos, supjaustytos griežinėliais, nebūtina

    2/3 puodelio džiovintų razinų "Sultana" AMRITA arba džiovintų spanguolių AMRITA, arba jų derinys

    1/3 puodelio smulkiai supjaustytų džiovintų abrikosų RAW AMRITA

    1/4 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės AMRITA

    1/2 arbatinio šaukštelio Ceilono cinamono AMRITA

    1/4 arbatinio šaukštelio malto muskato riešuto AMRITA

    1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko

    1/4 puodelio apelsinų sulčių, geriausia šviežių

    2 arbatinius šaukštelius agavos sirupo AMRITA

    1-2 šaukštai citrinos arba laimo sulčių, pagal skonį

    1/2 puodelio ekologiškų anakardžių riešutų EKO PLANET

    Druska ir šviežiai malti pipirai pagal skonį

    Gaminimas:

    Puode išvirkite ryžius pagal savo skonį arba kaip nurodyta ant pakuotės.

    Keptuvėje paskrudinkite riešutus, o jiems apskrudus, atidėkite juos į šalį.

    Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną ir pasirinktinai čili pipirus, pakepinkite ant vidutinės ugnies iki auksinės spalvos.

    Įmaišykite ryžius ir visus likusius ingredientus, išskyrus riešutus, druską ir pipirus. Troškinkite ant silpnos ugnies, dažnai maišydami, apie 8–10 minučių, kad viskas gerai susimaišytų.

    Suberkite riešutus, pagardinkite druska, pipirais ir patiekite.

    Skanaus!

    --

    Receptas: theveganatlas.com

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite