Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Lengvai ir greitai pagaminami aromatingi Basmati ryžiai, pagardinti saldžiais džiovintais vaisiais ir traškiais riešutais, yra puikus garnyras.
Jums reikės:
1 1/2 puodelio rudųjų Basmati ryžių AMRITA
1 valgomasis šaukštas neutralaus augalinio aliejaus
1 vidutinio dydžio svogūnas, smulkiai supjaustytas
1–2 mažos šviežios aitriosios paprikos, supjaustytos griežinėliais, nebūtina
2/3 puodelio džiovintų razinų "Sultana" AMRITA arba džiovintų spanguolių AMRITA, arba jų derinys
1/3 puodelio smulkiai supjaustytų džiovintų abrikosų RAW AMRITA
1/4 arbatinio šaukštelio maltos ciberžolės AMRITA
1/2 arbatinio šaukštelio Ceilono cinamono AMRITA
1/4 arbatinio šaukštelio malto muskato riešuto AMRITA
1/2 arbatinio šaukštelio džiovinto baziliko
1/4 puodelio apelsinų sulčių, geriausia šviežių
2 arbatinius šaukštelius agavos sirupo AMRITA
1-2 šaukštai citrinos arba laimo sulčių, pagal skonį
1/2 puodelio ekologiškų anakardžių riešutų EKO PLANET
Druska ir šviežiai malti pipirai pagal skonį
Gaminimas:
Puode išvirkite ryžius pagal savo skonį arba kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje paskrudinkite riešutus, o jiems apskrudus, atidėkite juos į šalį.
Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūną ir pasirinktinai čili pipirus, pakepinkite ant vidutinės ugnies iki auksinės spalvos.
Įmaišykite ryžius ir visus likusius ingredientus, išskyrus riešutus, druską ir pipirus. Troškinkite ant silpnos ugnies, dažnai maišydami, apie 8–10 minučių, kad viskas gerai susimaišytų.
Suberkite riešutus, pagardinkite druska, pipirais ir patiekite.
Skanaus!
--
Receptas: theveganatlas.com
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Skanus ir maistingas užkandis. Natūraliai tamsios spalvos, nes džiovinami natūraliai, nenaudojant sieros dioksido.
Šie ryžiai turi nuostabų lengvą riešutų aromatą ir greitai išverda. Ryžiai yra puikus angliavandenių šaltinis.
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Aitroko skonio ir stipraus aromato prieskonis, kuris patiekalams suteikia pikantišką skonį.
GALIOJA IKI: 2024-05-29 Skaidulinių medžiagų šaltinis. Daug kalio. Kalis padeda palaikyti normalią raumenų veiklą. Be GMO. Be dažiklių ir konservantų. Tinka veganams
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Anakardžiai - puikus ir maistingas užkandis. Valgomi vieni, kaip užkandis, dedami į salotas, desertus. Anakardžius tinka dėti į troškinius, ypač vegetariškus (vietoje mėsos).
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite