Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Natūralūs, saldūs obuolių traškučiai ir desertui, ir užkanžiui! Šiuos traškučius labai skanu valgyti dar šltus, tiesiai iš orkaitės, bet galite pasilikti ir vėlesniam laikui. Tokiu atveju obuolių traškučius sandariai uždarykite hermetiškame inde. Taip uždaryti traškučiai išlaikys traškumą ir gali būti laikomi savaitę.
Jums reikės:
3 didelių obuolių
1 arbatinio šaukšto malto Ceilono cinamono
Gaminimas:
1. Supjaustykite obuolius per visą ilgį kuo plonesniais griežinėliais.
2. Pabarstykite cinamonu abi obuolio griežinėlio puses.
3. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite obuolių griežinėlius viena eile.
4. Įkaitinkite orkaitę iki 90 laipsnių ir kepkite traškučius apie 1 valandą, tuomet traškučius aperskite ir dar pakepkite, kad čipsas taptų traškus iš abiejų pusių.
5. Išjunkite orkaitę ir palikite traškučius dar 30 minučių.
6. Išėmus iš orkaitės, palikite 5 min, kad atvėstų.
7. Išėmus iš orkaitės, leiskite atvėsti
Skanaus!
--
Receptas: downshiftology.com
Ceilono cinamonas yra švelnesnio ir šiek tiek saldesnio skonio, palyginus jį su įprastu cinamonu. Jis dažnai laikomas kokybiškesniu, o kai kurie mėgsta jį dėl subtilesnio skonio. Ceilono cinamonu gardinkite įvairius patiekalus, kepinius, salotas, arbatą.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite