Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Socialiai atsakingi „Ancient + Brave”. Vertybės ir aukštos kokybės hidrolizuoti kolagenai

    „Ancient + Brave” yra socialiai atsakinga kompanija, kurios vienas iš pagrindinių tikslų yra pagaminti produktus, kurie būtų sveiki, maistingi ir turėtų teigiamą poveikį žmonių sveikatai. Produktai, kurie tinka užimtam gyvenimo būdui ir padeda pasiekti geros savijautos tikslų, yra kokybiški ir pagaminti iš natūralių ingredientų. Kompanija naudoja tik aukštos kokybės, organiškus ingredientus, vengia chemiškų medžiagų ir dirbtinių dažiklių. Tai yra, viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl „Ancient + Brave” produktai yra taip vertinami ir populiarūs. 

    Be to, „Ancient + Brave” taip pat skiria didelį dėmesį socialinei atsakomybei, stengiasi, kuo mažiau pakenkti planetai, todėl 1% kiekvieno parduoto produkto sumos skiria aplinkosaugai ir dar 1% „Grassroot” projektams ir socialinėms iniciatyvoms. Kadangi yra „B Corp“ įmonė, „Ancient Brave“ atitinka aukščiausius socialinio ir aplinkos poveikio standartus bei prisideda prie labiau į integraciją sutelktos ir tvaresnės ekonomikos.

    Kolageno kiekis natūraliai mažėja nuo 30 metų, hidrolizuoti kolageno peptidai vaidina yra vieni iš veiksmingų priemonių, galinčių padėti organizmo ląstelėms atsinaujinti. “Ancient + Brave” produktų sudėtyje esantys ingredientai yra itin lengvai virškinami, biologiškai įsisavinami ir kliniškai ištirti I tipo hidrolizuoti kolageno peptidai, kurie lengvai tirpsta karštuose bei šaltuose gėrimuose.

    Efektyvūs „Ancient + Brave” produktai yra sukurti kasdien optimaliai sustiprinti jūsų kūną, protą ir grožį. Nauda, kurią siūlo: sustiprinti savo kūną, aktyvuoti savo protą ir atkurti savo grožį. Trumpai apie keletą jų produktų:

    Gyvūninės kilmės hidrolizuoti kolageno milteliai „True” – tikras maisto papildų aktyviam gyvenimo būdui mišinys. Kūnui tampa tobulu baltymų šaltiniu ir suteikia reikiamų maisto medžiagų. Šis kolagenas sukurtas pakeisti esminius baltymus, kurių senstant mažėja. Jis be pastangų kūną ir odą drėkina bei maitina iš vidaus, taip sustiprindamas grožio ritualų nuo senėjimo poveikį ir atkurdamas natūralų grožį.

    Veganiškas kolagenas „Radiant” – energijos suteikiantis aviečių, sausmedžio uogų, burokėlių, augalinių baltymų, kolagenui būdingų aminorūgščių, jodo, vitamino C bei D mišinys. Tobulas baltymų ir prebiotinių skaidulų šaltinis. Odą giliai maitina iš vidaus, o ląsteles apsaugo nuo oksidacinio streso. Palaiko imunitetą, gerą organizmo savijautą, odos būklę, kolageno formavimąsi ir atsinaujinimą.

    Jūrinis kolagenas milteliais „Wild” – tai itin lengvai suvirškinami ir biologiškai įsisavinami I tipo hidrolizuoti kolageno peptidai. Šis kolagenas tvariai išgaunamas iš lediniuose Šiaurės Atlanto vandenyse plaukiojančių baltamėsių žuvų. Aukščiausios kokybės. Mišinys neutralaus skonio ir lengvai ištirpsta karštuose ar šaltuose gėrimuose. Taip pat juo galima apibarstyti maistą.                 

    Tikimės, kad susipažinote su „Ancient + Brave” kompaniją ir jos produktais. Išsirinkite sau tinkamiausią ir pradėsite naudoti kasdieną, stiprindami savo kūną, protą ir grožį.

Susijusios prekės

  • 42,74 € 44,99 € -5% Yra sandėlyje

    „True Collagen“ yra vienas gryniausių ir aukščiausios kokybės produktų, suteikiantis lengvai suvirškinamus ir įsisavinamus I tipo hidrolizuoto kolageno peptidus.

    42,74 € 44,99 € -5%
    Sumažinta kaina!
    Yra sandėlyje
  • 47,49 € 49,99 € -5% Yra sandėlyje

    Hidrolizuotas jūrinis kolagenas "Wild“ - tai itin lengvai suvirškinami ir biologiškai įsisavinami I tipo hidrolizuoti kolageno peptidai.  Šie kolegano milteliai yra ypač aukštos kokybės produktas, tvariai išgaunamas iš Šiaurės Atlanto vandenyse plaukiojančių baltamėsių žuvų.

    47,49 € 49,99 € -5%
    Sumažinta kaina!
    Yra sandėlyje
  • 52,24 € 54,99 € -5% Yra sandėlyje

    Šis veganiškas kolagenas - tai puikus energijos suteikiantis aviečių, sausmedžio uogų, burokėlių, augalinių baltymų, kolagenui būdingų aminorūgščių, jodo, vitamino C bei D mišinys. Tobulas baltymų ir prebiotinių skaidulų šaltinis. Odą giliai maitina iš vidaus, o ląsteles apsaugo nuo oksidacinio streso.

    52,24 € 54,99 € -5%
    Sumažinta kaina!
    Yra sandėlyje

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite