Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    7 dovanų idėjos mamos dienos progai

    Pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiame vieną gražiausių švenčių – Motinos dieną. Motinos dienos proga norisi palepinti brangiausią žmogų gyvenime bei atsidėkoti už meilę ir begalinį rūpestį. Jeigu trūksta idėjų, šių metų pirmajam gegužės sekmadieniui, dalinamės prasmingomis dovanų ir veiklų idėjomis, kuriomis galite nustebinti savo mamą jai svarbiausios dienos proga!

    1. Spa dovanų rinkinys - sukurkite savo mamai personalizuotą Spa dovanų rinkinį, kuriame būtų įvairių malonių dalykų: raminančių arbatų, vonios druskų, smilkalų, eterinių aliejų. Tai yra puiki dovana, kuri padės jūsų mamai rasti laiko sau ir pasimėgauti ramia akimirka.

    Idėjų SPA dovanų rinkiniui rasite čia: https://ekoplanet.lt/324-spa-ritualams

    2. Natūrali veiksminga kosmetika, tinkanti branžiai odai. „Age Defy“ linija is Green People prekės ženklo kosmetikos yra orientuota brandžios odos priežiūrai. Joje rasite kolageno bei hialuronos rūgšties serumus, švelnų šveitiklį, ląsteles praturtinantį aliejų veidui, skaistinamąjį veido kremą ir kitų produktų tinkančių brandžios odos kasienei priežiūrai.  

    Kosmetikos dovanų idėjas rasite čia: https://ekoplanet.lt/228-green-people-prekes?id_category=228&n=120

    3. Papildai ir vitaminai. Tai prasminga dovana mamai, suteikianti puikią savijautą. Galite išrinkti konkrečius mineralus bei vitaminus arba subalansuotus mišinius, skirtus bendrai imunivei veiklai palaikyti. Pavyzdžiui, Organic India prekės ženklo ajurvedos žolelių mišinys "Women's Well-Being" yra specialus maisto papildas, sukurtas moters hormonų sistemos funkcijai palaikyti. 

    Visus papildus ir ajurvedines žoleles rasite čia: https://ekoplanet.lt/13-papildai-ir-zoleles

    4. Kolageno papildų milteliai. Kolagenas yra svarbus struktūrinis mūsų organizmo baltymas, turintis teigiamos įtakos odos, kremzlių, kaulų stiprumui, elastingumui bei vientisumui. Kolageno kiekis natūraliai mažėja nuo 30 metų, o hidrolizuoti kolageno peptidai yra vieni iš veiksmingų priemonių, galinčių padėti organizmo ląstelėms atsinaujinti. Kolagenas ypač aktualus norit sušvelninti odos senėjimo požymius bei bendrai puikiai savijautai palaikyti. Tad hidrolizuoti kolageno milteliai yra puiki dovana ne tik grožiui, bet ir sveikatai, galinti padėti palaikyti gerą odos, nagų, plaukų būklę bei padėti pagerinti bendrą organizmo būklę ir pagerinti sąnarių ir kaulų veiklą. Tokia dovana parodys jūsų rūpestį ir norą pasirūpinti mamos sveikata. 

    Įprastai kolagenas yra gyvūlinės kilmės, išgaunamas iš buivolų ar žuvų. Tačiau esama ir veganiškų alternatyvų, pagamintų iš daug baltymų turinčių augalinių alternatyvų. Vienas iš tokių kolagenų - Veganiškas kolagenas "Radiant" ANCIENT + BRAVE, 200 g. Jo sudėtyje yra aviečių, sausmedžio uogų, burokėlių, augalinių baltymų, kolagenui būdingų aminorūgščių, jodo, vitamino C bei D mišinio. Tai tobulas baltymų ir prebiotinių skaidulų šaltinis! Odą giliai maitina iš vidaus, o ląsteles apsaugo nuo oksidacinio streso.

    Natūralius, aukštos kokybės kolageno miltelius rasite čia: https://ekoplanet.lt/323-kolagenas

    5. Natūralūs džiovinti vaisai ir riešutai. Tai natūralūs užkandžiai, be konservantų ir pridėtinio cukraus, leisiantys sveikai pasmaguriautiParuošėme jums keletą džiovintų vaisių ir riešutų rinkinių, juos rasite čia: https://ekoplanet.lt/328-dovanu-rinkiniai

    6. Asmeninis fotoalbumas - surinkite nuotraukas iš vaikystės, įvairių šeimos kelionių ir švenčių, ir sukurkite asmeninį albumą, kuriame būtų užfiksuoti gražiausi jūsų bendri prisiminimai. Tai puiki proga parodyti savo mamai, kaip vertinate bendrą laiką kartu.

    7. Individualizuota receptų knyga - surinkite jūsų šeimos mėgstamus receptus ir sukurkite individualizuotą receptų knygą, kurioje būtų pateikti ne tik receptai, bet ir atsiminimai apie maisto gaminimo tradicijas jūsų šeimoje. Tai yra puiki dovana, kurią  jūsų mama galės naudoti ir prisiminti gražias akimirkas praleistas kartu. 

    Tikimės, kad padėjome jums su idėjomis, ką dovanoti mamai šią gražią dieną. Svarbiausia prisiminti, kad gražiausi dalykai slypi smulkmenose. Dovanokite dėmesį, šilumą ir gražias akimirkas kartu.

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite