Iki kovo 31d. Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 0.99 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Tortilijos suktinukai su avinžirniais

    Šie sveiki suktinukai yra puikus pietų pasirinkimas! Skanūs ir sotūs, įdaryti žalumynais, avokadu, avinžirniais, medaus ir Dižono garstyčių padažu. 

    Jums reikės:

    Padažui:

    ¾ puodelio aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
    ¼ puodelio baltojo vyno acto 
    ¼ puodelio šviežių citrinų sulčių
    3 šaukštai Dižono garstyčių
    2 šaukštai medaus
    1 česnako skiltelė
    ½ arbatinio šaukštelio jūros druskos
    ¼ puodelio parmezano sūrio, neprivaloma

    Suktinukams:

    2 puodeliai virtų ekologiškų avinžirnių AMRITA, nusausinti ir nuplauti
    3 žiedinio kopūsto lapai, nulupti ir smulkiai supjaustyti
    6 galvutės Briuselio kopūstų, supjaustyti plonais griežinėliais
    ½ puodelio plonais griežinėliais supjaustytų ridikėlių
    Susmulkintas parmezano sūris, neprivaloma
    1 prinokęs avokadas, supjaustytas
    4 itin didelės tortilijos

    Gaminimas:

    Pirmą padarykite padažą. Maišytuve sumaišykite aliejų, actą, citrinų sultis, garstyčias, medų, česnaką, druską ir, jei norite, sūrį. Sumaišykite iki kreminės masės.

    Dabar suktinukus. Nedideliame dubenyje sutrinkite avinžirnius su ¼ puodelio padažo, ¼ arbatinio šaukštelio druskos ir keliais maltais šviežiais juodaisiais pipirais.

    Į vidutinį dubenį sudėkite žiedinį kopūstą, Briuselio kopūstą ir ridikėlius su ⅓ puodelio padažo.

    Avinžirnių mišinį, salotų mišinį, avokadą ir sūrį, jei naudojate, paskirstykite tarp tortilijų. Užlenkite tortilijas. Suvyniotą tortiliją, perpjaukite per pusę skersai ir patiekite su likusiu padažu.

    Išeiga: 4 porcijos

    --

    Receptas: loveandlemons.com

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite