Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Maistingas ir sotus trijų sluoksnių čija pudingas, tobulai tiksiantis pusryčiams!
Ingredientai:
Chia pudingo sluoksniui:
1/4 puodelio chia sėklų EKO PLANET
1 puodelio migdolų ar kito augalinio gėrimo
1/4 puodelio trinto avokado
1/4 puodelio šviežių laimo sulčių
2 šaukštų agavos sirupo AMRITA
1 arbatinio šaukštelio laimo žievelės ir dar papuošimui
1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
1/4 arbatinio šaukštelio spirulinos miltelių AMRITA
Žiupsnelip druskos
Avižinių dribsnių sluoksniui:
1/4 puodelio smulkių avižų dribsnių EKO PLANET
2 šaukštų smulkintų migdolų
2 šaukštų obuolių tyrės
Pusės arbatinio šaukštelio druskos
Viduriniam pudingo sluoksniui:
170 g nusausinto tofu
1 arbatinio šaukštelio vanilės ekstrakto
1-2 šaukštų agavos sirupo AMRITA
Žiupsnelio druskos
Gaminimas:
1. Į vidutinio dydžio dubenį suberkite chia sėklas, moigdolų gėrimą, laimo sultis, agavos sirupą, laimo žievelę, vanilę, spirulinos miltelius, druską, sudėkite avokadą. Gerai išmaišykite. Palikite mišinį bent 2 valandoms arba per naktį.
2. Avižinių dribsnių sluoksniui pagaminti - į trintuvą įpilkite avižų, migdolų, obuolių tyrę ir druskos. Viską gerai sutrinkite.
3. Vidurinio pudingo sluoksniui pagaminti - trintuvu suplakite tofu, vanilės ekstraktą, agavų sirupą ir druską.
4. Sustingus pirmajam sluoksniui su čija sėklomis, visas pagamintas mases sudėkite į stiklinę ar kitą indelį. Pabarstykite pasirinktais priedais, tokiais kaip granola, jūsų mėgiami džiovinti vaisiai ar riešutai.
Skanaus!
--
Receptas: emilieeats.com
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Tai sodriai žalios spalvos melsvadumblis (lot. Arthrospira platesnis), vartojamas praturtinti mitybą. Turi daug baltymų, kalcio, geležies ir magnio, skaidulinių medžiagų šaltinis. Be GMO. Tinka veganams.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Tai greitai paruošiami, lengvi, greitai virškinami dribsniai, suteikiantys daug energijos.
Puikaus skonio veganiškas, nesaldintas migdolų gėrimas. Be pridėtinio cukraus. Gerkite tiesiog vieną, ar naudokite kaip ingredientą kokteiliams ar glotnučiams. Labai tinka pusryčių dibsiams. Migdolų gėrimu labai skanu gardinti kavą ar abatą.
Šis ekologiškas sojų gėrimas yra be pieno baltymų, glitimo ir laktozės. Puiki veganiška alternatyva įprastam pienui.
Ispaninio šalavijo (lot. Salvia hispanica) subtilaus skonio chia sėklas galima dėti į bet kokį receptą nepakeičiant skonio.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite