Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Lengvai paruošiamos turtingo skonio brokolių salotos.
Jums reikės:
450 g brokolių
3 šaukštų pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus
3 šaukštų majonezo, galite naudoti veganišką
1½ šaukšto obuolių sidro acto
2 arbatinių šaukštelių garstyčių
1 arbatinio šaukštelio klevų sirupo arba medaus
1 česnako skiltelės, susmulkintos
¼ arbatinio šaukštelio druskos
⅓ puodelio kubeliais pjaustytų raudonųjų svogūnų
⅓ puodelio džiovintų spanguolių
Migdolų paruošimui
½ puodelio migdolų
½ puodelio moliūgų sėklų
1 valgomojo šaukšto tamari
½ arbatinio šaukštelio klevų sirupo
¼ arbatinio šaukštelio rūkytos paprikos
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Brokolių žiedynus supjaustykite vidutiniais gabalėliais, o likusius stiebus supjaustykite mažesniais kubeliais. Nuo stiebo nulupkite visas sumedėjusias ar sluoksnines dalis.
3. Dideliame dubenyje suplakite alyvuogių aliejų, majonezą, obuolių sidro actą, garstyčias, klevų sirupą, česnaką ir druską. Sudėkite brokolius, svogūnus ir spanguoles, išmaišykite.
4. Ant kepimo skardos sudėkite migdolus ir moliųgų sėklas, apšlakstykite tamariu, klevų sirupu ir rūkyta paprika ir paskleiskite plonu sluoksniu. Kepkite nuo 10 iki 14 minučių arba kol įgaus auksinę rudą spalvą. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti 5 minutes (vėsdami jie taps traškesni).
5. Suberkite migdolus ir moliūgų sėklas į salotas, šiek tiek pasilikite pabarstyti ant viršaus. Pagardinkite pagal skonį ir patiekite.
--
Receptas: loveandlemons.com
Skaidrus ir malonaus obuolių skonio. Be sulfatų.Tinka vegetarams, veganams ir celiakija sergantiems žmonėms.
Tinka žuvies, mėsos, paukštienos patiekalams, troškiniams, sriuboms, padažams gardinti. Suteiks ypatingą dūmo aromatą visiems patiekalams.
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
GALIOJA IKI: 2024-05-29 Skaidulinių medžiagų šaltinis. Daug kalio. Kalis padeda palaikyti normalią raumenų veiklą. Be GMO. Be dažiklių ir konservantų. Tinka veganams
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis. 100 % perdirbama pakuotė.
Klasikinis majonezas, pagamintas naudojant tik augalinės kilmės ingredientus. Skanus užtepas vyniotiniuose, sumuštiniuose ar mėsainiuose. Taip pat tinka valgyti su bulvytėmis, daržovėmis, kukurūzų traškučiais ar kitiais užkandžiais.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite