Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Keptų žiedinių kopūstų ir kiaušinių salotos su avokado padažu

    Labai skanios ir sočios salotos su kiaušiniais.

    Ingredientai:

    Salotoms

    4 kiaušiniai

    1 žiedinio kopūsto galva

    400 g skardinė avinžirnių, nuplauti ir nusausinti

    2 šaukštai alyvuogių aliejaus

    1 valgomasis šaukštas dukkah prieskonių ir papildomai pabarstyti (nebūtina)

    60 g mažų špinatų lapų

    1/2 ryšulio ridikėlių

    Sauja mėtų lapelių

    Sauja džiovintų serbentų (nebūtina)

    Avokado padažui

    1 mažas prinokęs avokadas

    Sauja mėtų lapelių

    ½ puodelio mažų špinatų lapų

    ¼ puodelio obuolių acto

    1 nedidelė česnako skiltelė

    Gamyba:

    Įkaitinkite orkaitę iki 200°C / 220°C  su ventiliatoriumi. Didelę orkaitės skardą išklokite kepimo popieriumi.

    Įpilkite į puodą vandens ir įdėkite kiaušinius. Užvirus vandeniui, sumažinkite ugnį iki vidutinės ugnies ir virkite kiaušinius 5 minutes. Išvirus kiaušiniams, juos nulupkite ir atidėkite. 

    Ant paruoštos skardos sudėkite supjaustytą žiedinį kopūstų ir avinžirnius, įpilkitę aliejaus ir dukkah prieskonių. kepkite 25 minutes, kol žiediniai kopūstai suminkštės ir pradės ruduoti aplink kraštus. 

    Tuo tarpu pasigaminkite avokado padažą.

    Visus ingredientus sutrinkite trintuvu iki vientisos masės, įpilkite 1/2 puodelio vandens, kad gautumėte skystą konsistenciją. 

    Iškepus žiediniui kopūstui ir avinžirniams, viską perkelti į didelį indą. Sudėkite supjaustytus ridikėlius, mėtų lapelius ir serbentus, taip pat per pusę perpjautus kiaušinius ir apšlakstykite padažu. Jei norite, pabarstykite papildomai dukkah prieskoniais.

    Skanaus!

Susijusios prekės

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite