Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Tai lengvas sojų kubelių kario padaže patiekalas, gaminamas greito paruošimo puode. Turtingo skonio šiam patiekalui suteikia gausūs įvairių rūšių prieskoniai.
Jums reikės:
1 puodelio sojų kubelių AMRITA (išmirkius pasūdytame vandenyje ir išspaudus, turėtų gautis nuo 1,5 iki 2 puodelių)
1 mažo svogūno, sutrinto kartu su nedideliu (apie 5 cm) imbieru ir trimis pomidorais
1 puodelio žiedinių kopūstų
1 šaukšto GHEE sviesto AMRITA
2 žaliųjų čili pipirų (pjaustytų)
kalendros papuošimui
Prieskonių mišiniui
1 valgomojo šaukšto kario miltelių SUMA
2 arbatinio šaukštelio kalendros miltelių AMRITA
½ arbatinio šaukštelio čili miltelių
½ arbatinio šaukštelio garam masala mišinio
Gaminimas:
1. Įkaitinkite puodą, įpilkite GHEE sviestą ir įdėkite žiedinius kopūstus, patroškinkite, kol šiek tiek patamsės ir atidėkite į šalį.
2. Įpilkite į puodą GHEE sviesto ir suberkite paruoštos svogūnų - pomidorų pastos ir pakepkite kol šiek tiek paruduos. Tuomet suberkite visus prieskonius, žaliuosius čili pipirus ir druską. Gerai išmaišykite.
3. Į puodą su prieskoniais suberkite išmaišytus ir nusausintus sojos kubelius ir gerai išmaišykite. Įpilkite vieną puodelį vandens.
4. Uždarykite dangčiu ir nustatykite 4 minutes greito virimo.
5. Išvirus, nuimkite dangtį ir palaukite 10 minučių.
6. Supilkite žiedinius kopūstus, garam masalą ir gerai išmaišykite.
7. Įdėkite kalendos ir viskas! Patiekite su ryžiais.
Jei norite pikantiškesnio ir mėsingesnio skonio, pusvalandį pamarinuokite sojos kubelius graikiško jogurto, garam masalos, druskos ir raudonųjų čili pipirų prieskonių mišinyje.
Išeiga: 200 g
--
Receptas: mydaintysoulcurry.com
Sojų kubeliai yra naudojamas kaip mėsos pakaitalas. Be GMO.
Aromatingas prieskonis, plačiai naudojamas indų virtuvėje.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite