Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Veganiški karameliniai batonėlliai su kondensuotu kokosų skanėstu.
Jums reikės:
Bazei:
1 puodelio miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių DOVES FARM
žiupsnelio himalajų druskos AMRITA
0,5 puodelio lydyto sviesto GHEE AMRITA
50 g (0,4 puodelio) auksaspalvio cukranendrių cukraus AMRITA
Karamelei:
0,5 puodelio lydyto sviesto GHEE
0,5 stiklinės auksaspalvio cukranendrių cukraus AMRITA
2 šaukštų šviesaus agavų sirupo AMRITA
400 ml kondensuoto kokosų skanėsto AMRITA
Glaistui:
100 g smulkiai supjaustyto pieniško šokolado
0,5 šaukšto šviesaus agavų sirupo AMRITA
0,4 puodelio lydyto sviesto GHEE AMRITA
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C.
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi.
3. Nedideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
4. Dideliame dubenyje sumaišykite sviestą su cukrumi ir išplakite mikseriu iki šviesios ir purios masės. Gautą masę išpilkite į skardą ir kepkite 15-18 minučių arba kol masė įgaus šviesiai auksinę rudą spalvą. Iškepus atėsinkite.
5.Norėdami pagaminti įdarą, puode sumaišykite sviestą, cukrų, agavos sirupą ir kondensuotą kokosų pieną. Kaitinkite, retkarčiais pamaišydami, kol sviestas isiškai ištirps ir mišinys taps vientisu. Ant silpnos ugnies dar šiek tiek pavirkite, kol mišinys sutirštės ir taps gintaro spalvos.
6. Gautą mišinį supilkite į skardą ant trapios tešlos sluoksnio ir leiskite visiškai atvėsti. Įdėkite į šaldytuvą kelioms valandoms arba nakčiai.
7. Šokoladiniam glaistui pagaminti nedideliame puode sumaišykite sviestą ir agavos sirupą. Kaitinkite, kol sviestas ištirps. Nukelkite nuo ugnies, supilkite šokoladą ir išmaišykite, kol ištirps. Supilkite kondensuoto kokosų pieną ir išmaišykite. Gautą glaistą užpilkite ant turimo kepinio.
8. Gerai atvėsinkite ir supjaustykite kvadratėliais. Skanaus!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ghee - tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Šis cukrus yra švelniai saldus, todėl gali būti derinamas su visais patiekalais ir gėrimais, kuriems tik norite suteikti saldumo, bet nepageidaujate karamelės skonio ir aromato. Puiki alternatyva įprastiniam baltam cukrui. Tinka saldinti kavą ir arbatą.
Tinka saldinti karštuosius gėrimus, paskaninti košes, ledus, blynus, vaisių, varškės patiekalus, dėti į kepinius ar kitus saldžius patiekalus. Saldesnis už įprastą cukrų. Turi žemą glikemijos indeksą.
Šviežių kokosų aromato ir švelnaus, saldaus skonio. Kreminės tekstūros. Puikiai tinka skaninti desertus, įvairius kepinius, gėrimus. Tinka veganams.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite