Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Cinamoninės bandelės
Jums reikės:
Bandelėms reikės:
Glajuj reikės:
1. Dubenėlyje sutriname mieles su agavų sirupu ir vandeniu iki vientisos masės
GAMINANT TEŠLĄ IŠ RAUGO:
Iš vakaro (pvz. penktadienio vakare, jei planuojat bandeles kepti šeštadienį) paruoškite įmaišą: sumaišykite po 75g raugo, kvietinių miltų ir vandens. Uždenkite indą su šiuo mišiniu taip, kad liktų nedidelis plyšelis orui, ir palikite per naktį suputoti kokioje nors šiltesnėje namų vietoje (geriausia jei taip sumaišytas įmaišas pastovėtų bent 10 valandų).Dideliame dubenyje (arba kombaino inde) sumaišykite miltus su cukrumi ir druska, tada sudėkite gabalėliais supjaustytą sviestą ir sumaišykite, kad masė primintų drėgnus truipinius. Supilkite įmaišą, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, ir užminkykite tešlą. Jei tai darote kombainu, minkykite apie 2-4 minutes, tada palikite 15 min tešlą pastovėti. Tada vėl minkykite kombainu (arba rankomis) apie 2-4 minutes, ir uždengę dubenį palikite pastovėti apie 2,5 valandas, kol tešla paaugs.
2. Kitame dubenyje ištirpinkite sviestą Ghi (Ghee). Į ištirpinta sviestą pilame kefyrą, kad lengvai pašiltų (tik negalima perkaitinti)
3. Dideliame dubenyje sumaišome miltus su druska. Darbuodamiesi šaukštu ar virtuviniu kombainu po truputį į miltų masę supilame ištirpusias mieles ir kefyro bei sviesto mišinį. Viska maišome tol, kol ims darytis glotni, elastinga tešla (jei nesinaudojate kombainu, masę reikės išversti ant stalviršio ir baigti minkyti rankomis). Virtuviniu kombainu tai užtruks apie 5-7 minutes, o rankomis apie 15-17 minučių.
4. Suformuotą tešlos rutulį dedame į didelį sviestu pateptą dubenį, uždengiame plėvele ar virtuvine šluoste ir statome kur šiltai pakilti apie 1 valandą arba daugiau.
5. Pakilusią tešlą plonai iškočiojame į didelio stačiakampio formą (apie 40 x 50 dydžio) ir visą jo paviršių tolygiai ištepame sviestu. Dubenėlyje sumaišome agavų sirupą su cinamonu ir šį mišinį taip pat tolygiai beriame ant sviestu pateptos tešlos. Arba tiesia ant tešlos pirma patepame sirupu, paskui cinamono gausiai.
6. Pradėdami nuo ilgesnio krašto tampriai susukame tešlą. Gautą volelį supjaustome į bandeles.
GLAJUS
SKANAUS!
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Gaminami iš šviežių kokosų riešutų. Tinka kepiniams ir desertams gaminti, padažams bei sriuboms sutirštinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Tinka veganams. Be pridėtinio cukraus, produkto sudėtyje yra natūralių cukrų. Be dažiklių ir konservantų.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite