Pusryčių batonėliai su džiovintomis spanguolėmis ir riešutais

    Jums reikės:

     

    230 g Ekologiškų stambių avižinių dribsnių AMRITA

    80 g Ekologiškų migdolų riešutų AMRITA (galima naudoti ir kitus mėgstamus riešutus)

    110 g medaus

    60g Lydyto sviesto Ghi AMRITA

    50g Tamsaus agavų sirupo AMRITA

    0,5 a.š. Smulkios rožinės himalajų druskos AMRITA

    80 g Ekologiškų džiovintų spanguolių su obuolių sultimis AMRITA

     

    Gamyba:

     

    1.       Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių. Į kepimo indą sudėti avižas ir smulkintus migdolus, kepti 5 minutes. Pamaišyti ir kepti dar 3-5 minutes, kol švelniai apskrus.
    2.       Į keptuvę dėti sviestą, medų, agavų sirupą ir druską. Ant silpnos ugnies viską kaitinti ir maišyti, kol masė pasidarys vienodos/ klampios tekstūros.

     

    1.       Paruoštą masę pilti ant skrudintų avižų ir riešutų ir viską gerai išmaišyti. Palikti atvėsti 5 minutėms.

     

    1.       Į masę dėti džiovintas spanguoles.

     

    1.       Turimą masę suspausti plokščiame inde, apvynioti maistine plėvele ir įdėti į šaldytuvą bent 2 valandom.

     

    1.       Ištraukus iš šaldytuvo, supjaustyti norimo dydžio juostelėmis.

     

    Laikyti kambario temperatūroje ir suvartoti per savaitę.

     

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite