Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Jums reikės:
1 arb. šaukštelio ghee sviesto AMRITA
½ puodelio polenta kruopų AMRITA
1 puodelio jūsų mėgiamo pieno (pavyzdžiui, galite naudoti sojų gėrimą ar migdolų gėrimą)
1 puodelio verdančio vandens
2 arb. šaukštelių cukraus
6 lašų vanilės ekstrakto
2 pakelių Tulsi “Tummy” arbatos
Gaminimas:
1. Verdantį vandenį, pasirinktą pieną ir ghee sviestą supilkite į puodą ir sudėkite polenta kruopas.
2. Virkite ant silpnos ugnies ir stebėkite, kad košė netaptų sausa, jei reikia papildykite vandeniu.
3. Jei trūksta skonio, galite dar pasaldinti klevų sirupu
Išeiga: dvi porcijos.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta.
Tai grynas sviestas, idealūs kulinariniai riebalai, tinkantys kepimui (išlaiko labai aukštą temperatūrą). Taip pat puikiai tinka košėms, sriuboms, troškiniams pagardinti. Be laktozės.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Gerinanti virškinimą arbata. Galima gerti prieš ir po valgio. Pagaminta sumaišius 3 rūšių bazilikus (tulsi) su imbieru, cinamonu, saldymedžiu ir pipirmėtėmis. Be kofeino.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite