Polenta košė su Tulsi „Tummy“ arbata

    Jums reikės:

    1 arb. šaukštelio ghee sviesto AMRITA

    ½ puodelio polenta kruopų AMRITA

    1 puodelio jūsų mėgiamo pieno (pavyzdžiui, galite naudoti sojų gėrimą ar migdolų gėrimą

    1 puodelio verdančio vandens

    arb. šaukštelių cukraus 

    6 lašų vanilės ekstrakto

    2 pakelių Tulsi “Tummy” arbatos

    Gaminimas:

    1. Verdantį vandenį, pasirinktą pieną ir ghee sviestą supilkite į puodą ir sudėkite polenta kruopas.

    2. Virkite ant silpnos ugnies ir stebėkite, kad košė netaptų sausa, jei reikia papildykite vandeniu.

    3. Jei trūksta skonio, galite dar pasaldinti klevų sirupu

    Išeiga: dvi porcijos.

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite