Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !

    Jūsų dėka laukinės katės Tautmilės prieglaudėlėje turės naujus namus!

    Sveiki,

    2020 metais namus surado apie 500 Tautmilės prieglaudėlės globotinių! 

    Su Jumis ir vėl sveikinuosi aš - Eimė. Kaip ir žadėjau, pirmiausia noriu prisistatyti ir trumpai papasakoti apie save. Tad įsitaisykite patogiau ir skirkite kelias minutes paskutinio ketvirčio Tautmilės prieglaudėlės naujienlaiškiui.

    Prieš dvidešimt metų aš pradėjau savo profesionalios balerinos karjerą. Greičiausiai iškart pagalvosite - kokia graži, tačiau sunki profesija. Ir Jūs būsite visiškai teisūs, tačiau aš nuoširdžiai tikiu, kad kiekviena profesija turi savus iššūkius ir savus sunkumus. Nėra lengvos profesijos ar lengvo darbo, bet yra tai, dėl ko mes pasiruošę stengtis ir paaukoti tam tikrus dalykus. O gražiausia yra tai, kad kiekvienam iš mūsų ta veikla yra individuali. Ši profesija man suteikė nepaprastai daug galimybių keliauti, šokti Amerikoje ir pamatyti nuostabius ir geriausius Europos teatrus. Bet be viso to dar ryžausi išleisti savo asmeninio tobulėjimo kalendorių moterims su klausimais, reflekcijomis, su moterų archetipų informacija ir dar daug kitų dalykų. Jo dizaine, detalėse atsispindi baleto mene įgytos savybės - disciplina, estetika, elegancija, grakštumas, paprastumas. Galiausiai nuo šio rudens ėmiau rašyti Jums naujienlaiškius, nes myliu gyvūnus, myliu gamtą ir noriu prisidėti prie AmritaPlanet.lt, kuri, Jūsų dėka, jau trečius metus remia beglobius gyvūnėlius Tautmilės prieglaudėlėje.

    Na o dabar apie mūsų mylimus ir globojamus gyvūnus!

    Prieglaudos karalienės - KATĖS

    Senovės Egipte katės buvo laikomos šventomis, jos buvo itin gerbiamos ir reikšmingos, o jų deive buvo laikoma Basta. Nepaisant kačių populiarumo pietuose, Lietuvoje archeologų randamos tik nuo 1390 metų. Tai iš tiesų mielas gyvūnas, kurį šiuo metu neretai žmonės laiko ne dėl jų atliekamos smulkiojo graužiko funkcijos - medžioti peles ir žiurkes - bet ir kaip augintinius namuose. 

    Katės bene vienas populiariausių gyvūnų tarp Tautmilės prieglaudėlės gyventojų. Čia glaudžiamos šeimininkų netekusios, sužeistos, išmestos, laukinės katės, maži kačiukai neradę namų ar tiesiog pačių šeimininkų atvežtos naminės katytės/katinai.

    Netoli Medininkų įsikūrusioje Tautmilės prieglaudėlės senąjame name glaudžiasi šie murkiantys padarėliai. Viena namo pusė skirta neseniai paskiepytiems arba iš veterinarijos klinikos grįžusiems kastruotiems katinams, sterelizuotoms katėms, o kitoje - namų ieškantys, sveiki, žvalūs ir energingi katinai bei katės.

    Tautmilės prieglaudėlė plečiasi ir greitai įkurtuves naujuose namuose švęs laukinės katės. Erdviam ir jaukiam nameliui iki pilno užbaigimo trūksta tik langų. Tai itin aktualu šiuo šaltuoju laikotarpiu, nes nepaisant storo kailio, katėms ir katinams maloniau gyventi ten, kur šilta ir jauku. Regis, 2021-ieji bus apie kates, nes Kovo mėnesį yra numatyta senojo sodybos namelio, kuriame patogiai įsikūrę karaliauja kačiukai, katės ir katinai, renovacija.

    Karantinas Tautmilės prieglaudėlės gyventojų bei pačios prieglaudės stipriai nepalietė, - patikino mane Tautmilė. Tačiau ji pastebėjo, jog vis daugiau naminių gyvūnų lieka be šeimininkų ir atsiduria 2012 metais jos įkurtoje prieglaudoje.
    Man asmeniškai, yra nuostabu žinoti, kad be namų ir jaukaus guolio likę gyvūnai, čia suranda mylinčią ir globojančią Tautmilės širdį, o kiekvieno iš mūsų pagalba bei nedidelė auka prisideda prie šios kilnios misijos padėti beglobiems gyvūnams ir pasirūpinti jais.

    Dėkojame JUMS, nes per praėjusių metų lapkričio-gruodžio mėnesius paaukojote - 165eur.

    Dėkoju už Jūsų gerumą viso Amrita Planet kolektyvo vardu.

    P.s.
    Kitoje naujienlaiškio rubrikoje Jūsų lauks “DIENA SU TAUTMILE”.

    Iki kitų susitikimų

     

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite