Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Greitai pagaminama natūralesnė allternatyva parduotuvėje pirktiems batonėliams.
Jums reikės:
1 puodelio datulių be kauliukų ir grubiai supjaustytų
½ puodelio migdolų AMRITA
½ puodelio anakardžių AMRITA
¼ puodelio kanapių sėklų AMRITA
1 arb. šaukštelio vanilės ekstraktas
1 valg. šaukšto matcha miltelių ir papildomai žiubsnelį apibarstymui
2 valg. šaukštų skaldytų kakavos pupelių
¼ puodelio kokoso drožlių
Gaminimas
1. Mikseryje sumaišykite datules, migdolus, anakardžius, kanapių sėklas, vanilės ekstraktą ir 2 arbatinius šaukštelius matcha miltelių. Gautas mišinys turėtų būti pakankamai lipnus ir paspaudus sulipti tarsi tešla. Jei mišinys birus, įberkite dat datulių ir išmaišykite dar kartą.
2. Į mikserį suberkite skaldytos kakavos pupeles, trumpai pamaišykite, kol pupelės išsiskirstys po mišinį.
3. Paruoškite indą (gali būti lėkštė ar kepimo skarda), padengtą kepimo popieriumi. Sudėkite į jį suformuotus stačiakampius batonėlius. Juos apibarstykite kokosų drožlėmis bei matca arbatos milteliais.
4. Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite apie valandą, kol batonėliai sukėtės.
5. Pruoštus batonėlius galite įvynioti į kepimo popieriaus lakštus, kad nesukibtų.
Išeiga: 8 batonėliai
--
Receptas: gratefulgrazer.com
Puikus užkandis, rekomenduojama valgyti nedideliais kiekiais. Tinka kepiniams ir kitiems patiekalams gardinti. Turi daug skaidulinių medžiagų. Baltymų šaltinis.
Šios ekologiškos skaldytos kakavos pupelės turi daug kalcio ir geležies. Taip pat turi daug skaudulinių medžiagų. Mažai cukrų. Yra kofeino.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite