Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Kreminis desertas, pasidabinęs žalia Matcha arbatos miltelių spalva! Labai lengvai pagamimanas ir labai skanus!
Jums reikės
2 valg. šaukštų „Matcha“ žaliosios arbatos miltelių AMRITA
6 valg. šaukštų klevų sirupo AMRITA
¼ arb. šaukštelio druskos
2 arb. šaukštelių vanilės ekstrakto
3 puodelių riebios grietinėlės
1/2 puodelio nenugriebto pieno
4 arbatinių šaukštelių želatinos (galite naudoti AMRITA Agar miltelius)
6 šaukštų vandens
Gaminimas
1. Nedideliame puode išplakite klevų sirupą ir želatiną iki vientisos masės. Įmaišykite vandens ir palikite 5 minutėms. Įberkite druską ir išmaišykite.
2. Puodą kaitinkite ant vidutinės temperatūros, kol užvirs, nuolat maišykite. Užrvirus nuimkite nuo viryklės. Į šią masę supilkite grietinėlę ir vanilę, gerai išmaišykite. Leiskite atvėsti.
3. Pašildykite pieną, bet neužvirkite. Maišydami suberkite matcha miltelius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite į paruoštą grietinėlės mišinį, gerai išmaišykite.
4. Jei norite ypač vientisos tekstūros Panna Cotta deserto, galite turimą mišinį perkošti per tankų sietelį.
5. Supilkite paruoštą Panna Cotta į atskirus indelius, uždenkite ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite apie 4 valandas, kol visiškai sustings.
6. Papuoštkite mėgiamomis uogomis, džemu, taip pat labai tinkamos liofilizuotos uogos. Galite apibarstyti ir pačiais Matcha milteliais.
Išeiga: 6 porcijos
--
Receptas: thepioneerwoman.com
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite