Kreminis desertas, pasidabinęs žalia Matcha arbatos miltelių spalva! Labai lengvai pagamimanas ir labai skanus!
Jums reikės
2 valg. šaukštų „Matcha“ žaliosios arbatos miltelių AMRITA
6 valg. šaukštų klevų sirupo AMRITA
¼ arb. šaukštelio druskos
2 arb. šaukštelių vanilės ekstrakto
3 puodelių riebios grietinėlės
1/2 puodelio nenugriebto pieno
4 arbatinių šaukštelių želatinos (galite naudoti AMRITA Agar miltelius)
6 šaukštų vandens
Gaminimas
1. Nedideliame puode išplakite klevų sirupą ir želatiną iki vientisos masės. Įmaišykite vandens ir palikite 5 minutėms. Įberkite druską ir išmaišykite.
2. Puodą kaitinkite ant vidutinės temperatūros, kol užvirs, nuolat maišykite. Užrvirus nuimkite nuo viryklės. Į šią masę supilkite grietinėlę ir vanilę, gerai išmaišykite. Leiskite atvėsti.
3. Pašildykite pieną, bet neužvirkite. Maišydami suberkite matcha miltelius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite į paruoštą grietinėlės mišinį, gerai išmaišykite.
4. Jei norite ypač vientisos tekstūros Panna Cotta deserto, galite turimą mišinį perkošti per tankų sietelį.
5. Supilkite paruoštą Panna Cotta į atskirus indelius, uždenkite ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite apie 4 valandas, kol visiškai sustings.
6. Papuoštkite mėgiamomis uogomis, džemu, taip pat labai tinkamos liofilizuotos uogos. Galite apibarstyti ir pačiais Matcha milteliais.
Išeiga: 6 porcijos
--
Receptas: thepioneerwoman.com
Puikiai tinka naudoti saldiems kepiniams, padažams vietoje cukraus. Be GMO.
Natūralus augalinės kilmės stingdiklis, alternatyva želatinai. Puikiai tinka želė, drebučių, ledų, guminukų gamyboje.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite