Matcha Panna Cotta

    Kreminis desertas, pasidabinęs žalia Matcha arbatos miltelių spalva! Labai lengvai pagamimanas ir labai skanus!

    Jums reikės

    2 valg. šaukštų „Matcha“ žaliosios arbatos miltelių AMRITA

    6  valg. šaukštų klevų sirupo AMRITA

    ¼ arb. šaukštelio druskos

    2 arb. šaukštelių vanilės ekstrakto

    3 puodelių riebios grietinėlės

    1/2 puodelio nenugriebto pieno

    4 arbatinių šaukštelių želatinos (galite naudoti AMRITA Agar miltelius)

    6 šaukštų vandens

     

    Gaminimas

    1. Nedideliame puode išplakite klevų sirupą ir želatiną iki vientisos masės. Įmaišykite vandens ir palikite 5 minutėms. Įberkite druską ir išmaišykite.

    2. Puodą kaitinkite ant vidutinės temperatūros, kol užvirs, nuolat maišykite. Užrvirus nuimkite nuo viryklės. Į šią masę supilkite grietinėlę ir vanilę, gerai išmaišykite. Leiskite atvėsti. 

    3. Pašildykite pieną, bet neužvirkite. Maišydami suberkite matcha miltelius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite į paruoštą grietinėlės mišinį, gerai išmaišykite. 

    4. Jei norite ypač vientisos tekstūros Panna Cotta deserto, galite turimą mišinį perkošti per tankų sietelį.  

    5. Supilkite paruoštą Panna Cotta į atskirus indelius, uždenkite ir dėkite į šaldytuvą. Laikykite apie 4 valandas, kol visiškai sustings. 

    6. Papuoštkite mėgiamomis uogomis, džemu, taip pat labai tinkamos liofilizuotos uogos. Galite apibarstyti ir pačiais Matcha milteliais. 

    Išeiga: 6 porcijos

    -- 

    Receptas: thepioneerwoman.com

     

Ingridientai

Lankytojų komentarai

Naujas komentaras

Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

Užsiregistruokite arba Prisijunkite