Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Purūs ir minkšti keksiukai, o jų pagrindas yra avinžirniai. Paragavus sunku patikėti, kad čia nėra nė gramo miltų!
Jums reikės:
400 g išvirtų avinžirnių,
3 didelių kiaušinių,
110 ml riešutų kremo,
110 ml šviesaus agavų sirupo,
1 arb. šaukštelio vanilės ekstrakto,
1 arb. šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelio Himalajų druskos,
1 plytelės mėgstamo šokolado.
Virtus avinžirnius suberiame į maisto kombainą ir įmušame 1 kiaušinį. Sutriname iki vientisos masės. Toliau įmušame likusius 2 kiaušinius, sudedame sviestą, sirupą, vanilės ekstraktą, kepimo miltelius ir druską. Viską pertriname iki vientisos masės. Šokoladą peiliu pasmulkiname iki stambių gabaliukų. Pusę šokolado kiekio suberiame į tešlą ir permaišome. Tešlą padaliname į 12 keksiukų formelių ir ant viršaus pabarstome likusius šokolado gabaliukus. Kepame 25 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Kepimui naudokite silikonines kepimo formeles. Jeigu pasirinksite formą, į kurią dedasi popieriniai sijonėliai, tuomet būtinai juos patepkite sviestu arba naudokite purškiamą aliejų.
--
Receptas: ambitiouskitchen
Gamino ir fotografavo el. parduotuvės administratorė Raimonda Bingelienė (raimonda_bing)
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Ekologiškas, rankų darbo, išskirtinio skonio ir puikios kokybės šokoladas. Pagamintas Lietuvoje. Sudėtyje ne mažiau kaip 65% kakavos.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite