Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Ragaujant šviesiai kreminės spalvos avižų pieną juntamas švelnus avižų prieskonis. Tai mažai kaloringas pienas tinkantis kavai balinti, košėms virti, kokteiliams su uogomis gaminti.
Jums reikės:
1/2 stiklinės avižų grūdų;
2-4 puodeliai vandens;
Agavų sirupo AMRITA;
Žiupsnelio Himalajų druskos;
Vanilės (nebūtina);
Pieno gaminimo maišelio (nukošti suplaktą gėrimą).
Gaminimas:
Galima naudoti 1:4 proporciją (kaip gaminant ir kitus pienus). Mirkyti nebūtina, tačiau jei norite galite pernakt palikti 1/2 puodelio avižų grūdus su 2 puodeliais vandens). Sudėti grūdus su tuo pačiu vandeniu į blenderį, plakti mažiausiai 1min. Perkošti per maišelį. Nuspausti. Galima pakartoti keletą kartų. Per likusius tirščius įpilti 2 puodelius vandens, vėl išplakti ir dar kartą gerai nuspausti tirščius. Įmaišykite agavų sirupo (pagal skonį), vanilės ekstrakto ir žiupsnelį druskos.
Ateityje reguliuokite pieno tekstūrą keičiant proporcijas.
Pienas laikomas šaldytuve apie 5-7 dienas.
Išeiga: apie 4 puodelius pieno.
Skanaus!
Ekologiškas šviesus agavų sirupas yra sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Tamsus agavų sirupas yra mažiau perdirbtas nei šviesus agavų sirupas ir intensyvesnio karamelinio skonio. Tai sveikesnė alternatyva cukrui. Agavų sirupas yra saldesnis nei cukrus, tad tam pačiam saldumui išgauti šio produkto reikės mažiau nei cukraus.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite