Pristatymas į visus LP Express paštomatus tik 1.59 Eur ! O perkant už 50 Eur ir daugiau pristatymas NEMOKAMAS !
Šis skanėstas pagaminamas akimirksniu, dėl to tinkamas ruošti net ir labiausiai užsiėmusiems. Užtruksite vos 10 minučių, kol viską sumaišysite, o kol pudingas keps, galėsite ilsėtis. Tešla ruošiama nenaudojant kiaušinių, dėl to šis valgis yra vegetarinis. Kukurūzų kruopos, išbrinkusios piene, suriša ingredientus ir padeda išlaikyti formą. Tiek kukurūzų kruopos, tiek žiupsnelis ciberžolės nudažo pudingą nenusakomai ryškia apetitą keliančia geltona spalva. Pudingas skaniausias šviežias, dėl to suvalgykite visą, kol dar šiltas…
Jums reikės:
125 g smulkiai maltų kukurūzų kruopų („polentos“);
500 g saldaus pieno varškės (18 % riebumo);
„ant peilio galo“ maltos natūralios vanilės ankšties arba kelių lašų natūralios vanilės ekstrakto;
¼ šaukštelio ciberžolės;
¼ šaukštelio druskos;
75 g rudojo cukraus (3 kupinų šaukštų);
500 ml pieno (3,5% riebumo);
75-100 g razinų arba kitokių mėgstamų džiovintų vaisių, supjaustytų smulkiais gabalėliais;
kambario temperatūros sviesto formai ištepti ir dar šiek tiek kukurūzų kruopų formai pabarstyti.
Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 175oC. Varškę sudėkite į erdvų dubenį ir supilkite pieną. Elektrine rankine kapokle pertrinkite varškę su pienu iki vienalytės tyrės, kad neliktų gumuliukų. Jei neturite elektrinės kapoklės, varškę galite pertrinti per sietelį, gerai išminkyti bei pertrinti rankomis, kad neliktų gumuliukų, o jau tuomet sumaišyti su pienu. Suberkite cukrų, druską ir prieskonius. Suberkite kukurūzų kruopas. Viską gerai išmaišykite. Pabaigoje įmaišykite razinas. Pasirinktą kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite kukurūzų kruopomis. Sukrėskite varškės masę, šaukštu išlyginkite paviršių. Pašaukite į įkaitusią orkaitę ant apatinės lentynos ir kepkite 1 valandą. Iškepusį pudingą išimkite ir leiskite 20-30 minučių pastovėti bei lengvai praaušti. Jei bandysite pudingą išversti iš formos iš karto tik iškepus, jis gali perlūžti. Patiekite dar šiltą su grietine ir šviežiomis uogomis.
Išeiga: 4 porcijos.
--
Receptas: balarama.lt
Ši druska gaunama iš Himalajų kalnų papėdės. Visiškai natūrali, neapdorota ir chemiškai nevalyta.
Tai skanus ir energijos teikiantis natūraliai saldus užkandis. Džiovintos Sultana razinos yra sultingesnės už juodąsias razinas.
Iš šių smulkintų kukurūzų kruopų gaminama polenta.
Ekologiškas kokosų palmių žiedų cukrus yra nerafinuotas, birus, švelniai rudos spalvos, savito skonio cukrus.
Ši ekologiška malta ciberžolė - švelniai aitraus ir kartaus skonio prieskonis, patiekalams suteikiantis gelsvą atspalvį.
Komentuoti gali tik registruoti vartotojai
Užsiregistruokite arba Prisijunkite